Annonce
Erhverv

Lemvig-virksomhed vinder erhvervspris

Direktør Nick Jensen (til venstre) fra Scandic Salmon blev hædret med årets Erhvervspris fra Nordvestjysk Lederforum. Privatfoto

Tørringhuse/Holstebro: Der var store smil på læben og en kontant belønning på 5000 kroner til virksomheden Scandic Salmon, der holder til i Tørringhuse, da virksomheden i sidste uge fik årets Erhvervspris, der bliver uddelt af Nordvestjysk Lederforum.

I begrundelsen for at tildele prisen til Scandic Salmon og direktør Nick Jensen skriver lederforummet, at virksomheden er vokset stærkt siden opstarten i 2016, hvor man er gået fra seks beskæftigede til i dag 42 ansatte. Samtidig er egenkapitalen vokset fra 0,9 millioner kroner i 2016 til 7,9 millioner kroner i 2017.

"Scandic Salmon er således en nystartet virksomhed i Vestjylland, der har formået at skabe et solidt fundament på kort tid og har formået at vækste både økonomisk og skabe nye arbejdspladser i Nordvestjylland", lyder det i begrundelsen.

Scandic Salmon er specialiseret i at lave High End røget laks, og hovedparten af virksomhedens produkter går til eksport.

Ud over Scandic Salmon var Alpha Offshore Service i Struer samt Atra Arkitekter i Holstebro nomineret til årets nordvestjyske erhvervspris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce