Annonce
Lemvig

Lemvig ryger igen under kritisk grænse

Der er ikke registreret nye covid-19 tilfælde i Lemvig Kommune i fem dage, viser tal fra Statens Serum Institut. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Statens Serum Institut har ikke fundet nye tilfælde af covid-19 i Lemvig i fem dage
Annonce

Lemvig: Antallet af smittede med covid-19 er faldende i Lemvig Kommune. Det viser de seneste tal fra Statens Serum Insitut.

Mandag var der kun registreret tre nye tilfælde af covid-19 i kommunen i den seneste uge, og det betyder, at Lemvig nu igen er under den kritiske grænse for et bekymrende smittetal, som ligger på 20 smittede per 100.000 indbyggere. De tre seneste tilfælde betyder, at der den seneste uge har været 15 smittede per 100.000 indbyggere.

Mandag i sidste uge oplevede Lemvig Kommune en foreløbig top i smittespredningen. Dengang var der registreret 11 nye smittede på en uge, og dermed lå incidenstallet på 51. Siden har tallet været støt faldende og siden onsdag har Statens Serum Institut ikke registreret nye smittetilfælde i Lemvig.

Et af de steder, der kort før efterårsferien blev ramt af covid-19, var Lemvig Ungdomsgård. Her blev en medarbejder testet positiv, men siden er alle børn og medarbejdere, der har været i nærkontakt med den smittede, blevet testet. Alle er testet negative, skriver Lemvig Ungdomsgård på sin Facebook-side.

I alt har 53 borgere i Lemvig Kommune været smittet med covid-19, siden registreringen begyndte i slutningen af januar.

Med 13 tilfælde er det aldersgruppen 50-59 årige, der har været hårdest ramt. Derefter følger de 40-49 årige samt 20-29 årige, hvor der i begge aldersgrupper er registreret ti smittede.

På landsplan var der mandag eftermiddag registreret 452 nye tilfælde af covid-19 det seneste døgn. 129 personer er indlagte, hvoraf 18 er på intensivafdelinger og 11 benytter respirator.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Holstebro For abonnenter

Roman var den første udlænding i Tvis-trøjen, forelskede sig i byen og besøger altid et bestemt gravsted, når han er på visit

Annonce