Annonce
Lemvig

Lemvig Handel uddeler værdibeviser for 110.000 kroner

Handels- og eventchef Mai Lindgaard: Det har været vigtigt at lave en ordning, der tilgodeser så mange butikker som muligt. Arkivfoto: Johan Gadegaard
For at sætte endnu mere skub i det lokale handelsliv har Lemvig Handel valgt at uddele værdibeviser for 110.000 kroner i dagene op til pinse. Man kan bytte sin bon på mindst 400 kroner til et værdibevis på 100 kroner. Værdibeviset kan bruges i 43 butikker.
Annonce

Lemvig: - Vi har lavet tiltaget for at sætte endnu mere skub i det lokale handelsliv. Det går fremad med den lokale handel i takt med genåbningen af samfundet, men vi mangler lige at få det sidste med, og det håber vi, at vores tiltag med værdibeviser kan medvirke til, siger Mai Lindgaard, der er handels- og eventchef i Lemvig Kommune.

Lemvig Handel vil i dagene op til pinse uddele værdibeviser for 110.000 kroner. Ordningen gælder fra onsdag den 27. maj til og med lørdag den 30. maj.

- Det har været vigtig for Lemvig Handel at lave en ordning, der tilgodeser så mange butikker som muligt, siger Mai Lindgaard.

Man skal således holde tungen lige i munden, når man skal beskrive ordningen. Hvis man har en bon på mindst 400 kroner fra et køb i en af Lemvig Handels 76 medlemsbutikker, kan man bytte bonen til et værdibevis på 100 kroner. Værdibeviset kan bruges i en af de 43 butikker, der er med i bevisordningen.

Købet skal foretages mellem onsdag den 27. maj og lørdag den 30. maj - det løber altså vore fire dage. Værdibeviset får man ved at henvende sig i det til lejligheden opstillede sorte skur ved Bjarnes Fisk på havnen i Lemvig. Her vil Mai Lindgaard have tjansen det meste af tiden og uddele værdibeviser. Uddelingen foregår klokken 11-17.30 onsdag, torsdag og fredag, mens det sker i hele butikkernes åbningstid lørdag, hvilket vil sige klokken 9.30-13.

Hvis man har en bon på mindst 800 kroner, får man to værdibeviser af 100 kroner stykker. Man kan til gengæld højest få to værdibeviser pr. bon.

Og nu kommer vi til en anden regel. De 110.000 kroner er fordelt på 1100 værdibeviser, og de er nogenlunde ligeligt fordelt ud på de 43 deltagende butikker. Hver butik har minimum 20 værdibeviser. Man kan altså få udleveret værdibeviser til en ønsket butik, så længe lager haves. Hvis en butik har "udsolgt" af værdibeviser, kan man vælge en anden butik.

Det værdibevis, man får udleveret, skal benyttes senest den 7. juni.

- Både for ordningen generelt og med hensyn til de enkelte butikker gælder først til mølle-princippet. Vi håber, at vores tiltag vil blive godt modtaget. I disse tider kan det ikke understreges tit nok, hvor vigtigt det er at handle lokalt, siger Mai Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce