Annonce
Erhverv

Lejerne holder fast: Men alle savner de store events

Direktør Allan Hedegaard glæder sig meget til, at det igen bliver muligt at holde store konferencer og møder på Nupark. Arkivfoto: Morten Stricker
Dagligdagen er så småt ved at vende tilbage på Nupark, men det bliver først efter sommerferien, at de store arrangementer vender tilbage.

Holstebro: Allan Hedegaard er glad for, at han ikke står i spidsen for en festival eller et stort marked, hvor den endegyldige aflysning truer, og usikkerheden er stor.

Men Allan Hedegaard, der er direktør på Nupark i Holstebro, kan sagtens sætte sig ind i de frustrationer og følelser, der dominerer i den verden.

- Vi savner meget, at vi kan arrangere og være vært for større møder og konferencer. Den del ligger meget stille med det eksisterende forsamlingsloft. Vi venter meget på, at det bliver muligt at samle flere mennesker meget snart, siger Allan Hedegaard, der glæder sig over, at dagligdagen er godt på vej tilbage på Nupark til noget, der minder om normale tilstande for de omkring 90 virksomheder, der har adresse på Nupark.

Annonce


Vi savner meget, at vi kan arrangere og være vært for større møder og konferencer. Den del ligger meget stille med det eksisterende forsamlingsloft. Vi venter meget på, at det bliver muligt at samle flere mennesker.

Allan Hedegaard


- Der er helt klart kommet mere liv i huset, og det er kun dejligt, men det bliver først efter sommerferien, at der igen kommer gang i de arrangementer, der trækker mange mennesker, siger Allan Hedegaard, der erkender, at det bliver en stor udfordring, hvis restriktionerne stadig stopper konferencer og møder.

- Der er så småt ved at komme gang i bestillinger af møder, men det er stadig i det små, og der kommer først for alvor gang i det, når vi igen må forsamles mange mennesker, siger Nupark-direktøren.

Økonomisk begynder det for alvor at kunne mærkes, hvis den del af forretningen ikke kommer op at køre igen efter sommerferien.

- Vi har holdt bukserne tørre, men hvis de fortsætter, begynder det at gøre ondt økonomisk. Vi har heldigvis godt gang i udlejningen af lokaler til virksomhederne, så den del af forretningen har været stabil. Vi har undgået, at mange af virksomhederne er blevet tvunget til at lukke på grund af coronaen, siger Allan Hedegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce