Erhverv

Legepladsen bliver renoveret

Legepladsen ved havnen bliver renoveret en smule. Foto: Stine Kjærside

Struer: Med de sidste par dages dårlige vejr er det ikke ligefrem et oplagt tidspunkt at tage børnene med på en udendørs legeplads. Og måske er det derfor, at det lige var torsdag morgen, at en gummiged dukkede op på legepladsen ved havnen Struer. Pladsen med gynger og klatrestativer skal igennem en lille renovering, så den er klar til sommerens brug.

- Vi skal sikre, at legepladsen lever op til reglerne og sikre os, at forholdene er i orden, siger Søren Adsersen, maritim chef hos Holstebro-Struer Havn.

Der kommer som sådan ikke noget nyt på legepladsen, ud over nogle pæle, der skiftes ud.

- Vi skal være sikre på, at den kan klare en sæson mere, siger Søren Adsersen.

Der er nemlig planer om, at legepladsen skal skiftes ud med en helt ny på et tidspunkt, siger direktør for blandt andet teknik, miljø og havne i Struer Kommune, Jakob Bisgaard.

- Vi har tanker om en ny legeplads på et tidspunkt, men vi er ikke kommet så langt med planerne endnu, fortæller han.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ausumgaard omlægger til økologisk planteavl

Erhverv

Åbner kontor i Struer: Dorte vil hjælpe små og mellemstore virksomheder

Erhverv

Købmanden holdt rejsegilde: Sammen er de stærke i Asp

Erhverv

Lokal bank leverer historisk kvartalsregnskab

Erhverv For abonnenter

4 gode tips, hvis man ønsker at tabe sig

Erhverv For abonnenter

Godt for svinebønder - skidt for forbrugerne: Syge grise i Kina udløser eksplosive prishop

Prisen på svinefars til frikadeller og nakkekoteletter til grillen har taget et ordentligt spring opad i de seneste uger, og forklaringen skal findes i Kina. Sådan lyder det samstemmende fra de to største dagligvarekæder Coop og Salling Group. Hos Coop melder informationsdirektør Jens Juul Nielsen om prisstigninger på svinekød på 10 procent. I Salling Group, der står bag Bilka, Føtex og Netto, melder pressechef Kasper Reggelsen ligeledes om højere priser på produkter, der indeholder svinekød. Kina, som er verdens største producent og forbruger af svinekød, er lammet af den alvorlige afrikanske svinepest, der vurderes at have ramt næsten en tredjedel af den kinesiske produktion. - Det er på en trist baggrund, men det er en stor fordel for de danske svineproducenter, der har set en meget kraftig stigning i noteringen på svinekød, siger Klaus Kaiser, erhvervsøkonomisk chef i Seges, landbrugets videnshus i Aarhus. Efter katastrofalt lave priser i 2018, der kastede mange svineproducenter ud i konkurs, er prisen steget voldsomt siden nytår. Ved indgangen til 2019 fik en landmand 8,30 kroner pr. kilo gris, der blev leveret til slagterikoncernen Danish Crown. I denne uge lå prisen på 10,80 kroner, og mandag stiger den yderligere til 11,10 kroner pr. kilo. Det er en stigning på 34 procent siden nytår. - Vi skal tilbage til 2001 for at se en tilsvarende kraftig stigning, så det er helt ekstraordinært. Vi forventer også, at priserne vil forblive på et højt niveau og måske endda stige yderligere, inden man får styr på det i Kina, siger Klaus Kaiser.

Erhverv

Torvehallen er solgt - nu skal bygningen gøres klar til nyt liv

Erhverv

Forpagteren forlod stedet: Biograf-restaurant midlertidigt lukket

Annonce