Annonce
Lemvig

Legeplads og koncert fik penge

Jeppe Vang Rysgaard fra Sol og Strand Feriehusudlejning, der har delt penge ud til to projekter på Lemvigegnen. Pressefoto
Annonce

Vejlby: To projekter på Lemvigegnen har hver fået 10.000 kroner fra den pulje på én million kroner, som udlejningsfirmaet Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler til ildsjæle over hele landet.

Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter.

Glæde var der bestemt også, da Erik Skibsted fra Vejlby Strand Grundejerforening fik beskeden om, at foreningen havde sikret sig 10.000 kroner.

Annonce

Legeplads og koncert

-Vi er i gang med at etablere en ny legeplads i vort sommerhusområde, og vort ønske er, at den skal indeholde en svævebane. Nu er vi et skridt nærmere at kunne realisere dette ønske, siger Erik Skibsted.

Der er også støtte til Bovbjerg Fyr, som får 10.000 kroner til en spektakulær koncert, der skal afholdes senere på året med havet, himlen og fyret som kulisse. I samarbejde med Jens Søndergaards Museum arrangerer de fyrfrivillige en koncert med Klezmerduo, hvor deltagerne bliver sendt af sted på en vandretur mod museet og endnu mere musik.


Vort lokalsamfund er en vigtig medspiller i forhold til at skabe en attraktiv feriedestination.

Jeppe Vang Rysgaard, Sol og Strand Feriehusudlejning


-Vi vil gerne være kendte for at lave stemningsfyldte og skæve arrangementer, som man husker længe efter. Vi ønsker, at vores gæster går herfra en god oplevelse rigere og kan fortælle venner og familie om det. Vi arbejder sammen med museer og kulturhuse for ad vej at vise, hvad egnen har at byde på af mangfoldige tilbud, siger fyrmoster Lene Christiansen.

Jeppe Vang Rysgaard, der leder de to kontorer i Vejlby Klit og Søndervig, som står bag uddelingen, glæder sig over, at virksomheden tager aktiv del i lokalsamfundets positive udvikling.

-Vort lokalsamfund er en vigtig medspiller i forhold til at skabe en attraktiv feriedestination. Derfor er jeg glad for, at vi har Sol og Strands Lokale Håndsrækning, som giver os mulighed for at medvirke til at realisere projekter til gavn og glæde for både turister og fastboende, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Flere kvinder springer rekrut

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Struer

TDC arbejder på netværket i Struer

Annonce