Annonce
Kultur

Legendarisk rockband til Run to The Beat

Michael Falch finder sammen med sin ungdomsgruppe Malurt og giver koncerter flere steder i Danmark i 2020 - blandt andet til Run to The Beat i Struer. Arkivfoto: Mette Mørk
Arrangørerne af Run to The Beat er glade for at kunne annoncere, at rockbandet Malurt, der i 2020 er blevet gendannet for blot et år, spiller til Run to The Beat afterparty

Struer: Den 5. september skal løbeskoene atter snøres, når der inviteres til Run to The Beat. Traditionen tro skal deltagerne ikke løbe eller feste efterfølgende i tavshed, og nu kan turist- og eventchef Kim Høfler sammen med Jan Kjeldsen fra Kilen Rock afsløre, at det første band til afterparty i år bliver Malurt. En booking, som gør arrangørerne meget glade.

- Da det kom frem sidste år, at de blev gendannet, besluttede vi os for at gå efter dem, siger Kim Høfler.

Malurt blev dannet i 1977 og var i en årrække et af landets største rocknavne, der stod bag sange som "Kold krig", "Mød mig i mørket", "Superlove" og "Den eneste i verden". Bandet har haft en del forskellige konstellationer, og til Run to The Beat kan deltagerne møde Michael Falch, Christian Arendt, Pete Repete, Peter Mors og Dia Nielsen.

Annonce

Særligt udvalgt

Bandet har bekendtgjort, at det kun bliver til særligt udvalgte koncerter i 2020, at man kan opleve dem. Udover Run to The Beat spiller Malurt blandt andet i Vega i København, Magasinet i Odense og kongrescentret i Herning.

- Malurt passer perfekt ind i vores målgruppe på +35-årige, siger Kim Høfler.

- Det er ægte spilleglæde, vi kommer til at opleve, og vi er sikre på, de er i stand til at skabe den fest, som folk efterspørger. Kender man kun Michael Falch fra hans solokarriere, vil der helt sikkert være nogle, der hører et nummer og tænker; "Det kender jeg da godt", tilføjer han.

Yderligere to bands til blive offentliggjort til afterparty til Run to The Beat på et senere tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer For abonnenter

Mens han stod fast på retfærdighed, hævede han penge på kommunens kreditkort

Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

112

Spritbilist: I får aldrig mine nøgler

Annonce