Annonce
Kultur

Legendarisk rockband til Run to The Beat

Michael Falch finder sammen med sin ungdomsgruppe Malurt og giver koncerter flere steder i Danmark i 2020 - blandt andet til Run to The Beat i Struer. Arkivfoto: Mette Mørk
Arrangørerne af Run to The Beat er glade for at kunne annoncere, at rockbandet Malurt, der i 2020 er blevet gendannet for blot et år, spiller til Run to The Beat afterparty
Annonce

Struer: Den 5. september skal løbeskoene atter snøres, når der inviteres til Run to The Beat. Traditionen tro skal deltagerne ikke løbe eller feste efterfølgende i tavshed, og nu kan turist- og eventchef Kim Høfler sammen med Jan Kjeldsen fra Kilen Rock afsløre, at det første band til afterparty i år bliver Malurt. En booking, som gør arrangørerne meget glade.

- Da det kom frem sidste år, at de blev gendannet, besluttede vi os for at gå efter dem, siger Kim Høfler.

Malurt blev dannet i 1977 og var i en årrække et af landets største rocknavne, der stod bag sange som "Kold krig", "Mød mig i mørket", "Superlove" og "Den eneste i verden". Bandet har haft en del forskellige konstellationer, og til Run to The Beat kan deltagerne møde Michael Falch, Christian Arendt, Pete Repete, Peter Mors og Dia Nielsen.

Annonce

Særligt udvalgt

Bandet har bekendtgjort, at det kun bliver til særligt udvalgte koncerter i 2020, at man kan opleve dem. Udover Run to The Beat spiller Malurt blandt andet i Vega i København, Magasinet i Odense og kongrescentret i Herning.

- Malurt passer perfekt ind i vores målgruppe på +35-årige, siger Kim Høfler.

- Det er ægte spilleglæde, vi kommer til at opleve, og vi er sikre på, de er i stand til at skabe den fest, som folk efterspørger. Kender man kun Michael Falch fra hans solokarriere, vil der helt sikkert være nogle, der hører et nummer og tænker; "Det kender jeg da godt", tilføjer han.

Yderligere to bands til blive offentliggjort til afterparty til Run to The Beat på et senere tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Havne Allé lukkes i weekenden

Annonce