Annonce
Holstebro

Legeland puster energi ind i efterårsferien

Musikteateret er i efterårsferien lavet om til en stor legeplads med et hav af hoppeborge. Foto: Morten Stricker
Hoppeborge har fundet vej til Musikteateret i efterårsferien og omdannet det til en stor og oppustelig legeplads for børn.

Holstebro: En håndfuld drenge drøner rundt og leger fangeleg. De snor sig ind mellem andre børn og små sko, der er blevet smidt på gulvet i stor iver efter at komme i gang med at lege. Det hele foregår til lyden af børnelatter og skrig fra de børn, der suser ned ad rutsjebanerne, inden de klatrer op og gør sig klar til endnu tur.

Musikteateret i Holstebro er i efterårsferien omdannet til et oppusteligt legeland. Hvor børn kan bruge alt deres energi i et hav af forskellige hoppeborge. I mens sidder forældrene klar langs væggen med lidt at spise og drikke, eller hvis et barn har brug for helle i fangelegen. Børnene stopper på skift op ved deres forældre og får en kort pause, inden de tonser videre igen.

Det er dog ikke alle forældrene, der kunne nøjes med at sidde og være klar med proviant. Simon Lauritsen havde onsdag taget sin kone og to børn på to og fem år med om bord i hoppeborgene.

Han var selv sprunget i sportstøjet, og så kunne han ellers forsøge at følge børnene rundt i de oppustelige forlystelser. Efter en god halv time i Musikteateret, havde han fået sved på panden.

- Vi tænkte, at vi lige så godt kunne prøve det i stedet for at sidde derhjemme og slappe af. Det er jo en god måde at brænde noget krudt af på. Der er gang i den, så det er da lidt hårdt at følge med, siger Simon Lauritsen.

Der er hoppeborge efter en hver smag. Man kan hoppe på maven af en giraf eller en elefant, løbe henover en traktor eller klatre op ad en skrå væg og lade det kilde i maven, når man rutsjer ned igen. Simon Lauritsens femårige datter, Lærke, har dog en anden favorit.

- Den gule med forhindringerne på, den er rigtig sjov, siger hun, inden hun farer afsted i sine strømpesokker.

Det er Holstebro Handelsstandsforening, der i fællesskab med Musikteateret og Hop og Rul har pustet liv i aktiviteten, så børnene har en mulighed for at bruge deres efterårsferie i tørvejr.

Der er mulighed for at rutsje, hoppe og kæmpe sig igennem oppustelige forhindringer i hoppelandet. Foto: Morten Stricker
Når børnene har brug for en kort pause i legen, sidder forældrene klar på sidelinjen. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce