Annonce
Struer

Lars har udvidet byens købmand: - Det er en investering for fremtiden - og så er der plads til kundernes biler

Købmand Lars Daugbjerg, Humlum, indvier fredag 20. maj udvidelsen af sin forretning. Foto: Steffan Skov
Hvor der indtil årsskiftet lå en brandskadet kro, er der nu 35 nye parkeringspladser og 260 kvadratmeter ny købmandsforretning i Humlum.

Humlum: Da først aftalen om et køb faldt på plads, så gik der ikke længe, før borgerne kunne, se, at noget var ved at ske.

Kort efter årsskiftet begyndte maskinerne deres arbejde, og fredag den 20. maj kan landsbyen og købmand Lars Daugbjerg trække i festtøjet for at markere indvielsen af landsbyens udvidede Spar-forretning.

Forud er gået et farvel til et stykke mangeårigt historie, da udvidelsen på 260 kvadratmeter og den nye parkeringsplads ligger, hvor engang Humlum Kro stod.

Annonce

De faste kunder kommer nok til lige at bruge fem minutter mere end de plejer, for at kunne navigere rundt.

Lars Daugbjerg, Spar-købmand, Humlum

Kroen blev ødelagt af en påsat brand i september 2019 og trods flere forsøg, så lykkedes det aldrig at finde en interesseret, der ville drive en genopbygget og renoveret kro videre.

Derfor valgte Lars Daugbjerg at slå til og give Humlum det, som han selv betegner som "den næstbedste løsning".

- Det allerbedste ville være, at kroen stadig var her. Men sådan skulle det ikke være. Til gengæld har jeg fået mulighed for at sikre forretningen for fremtiden og samtidig få løst de problemer, der har været med parkeringen, siger Lars Daugbjerg.

Ny indretning

Lars Daugbjerg har ejet forretningen siden 2008, og netop den nye parkeringsplads tøver han ikke med at kalde selve forudsætningen for, at udvidelsen kunne sættes i gang.

- Det har været en bremse for en udvidelse, at der var så mange udfordringer med at parkere ved forretningen, siger Lars Daugbjerg.

- En forudsætning for udvidelsen, kalder Lars Daugbjerg de 35 nye parkeringspladser ved forretningen. Udvidelsen af forretningen og den nye parkeringsplads ligger, hvor det Humlum Kro tidligere stod. Kroen blev ødelagt ved en påsat brand i september 2019. Foto: Steffan Skov

I øjeblikket er han og personalet i fuld sving med at indrette hele forretningen på ny.

- De faste kunder kommer nok til lige at bruge fem minutter mere, end de plejer, for at kunne navigere rundt, lyder rådet fra købmanden.

Lars Daugbjerg har besluttet at markere dagen fredag 20. maj med blandt andet et stort telt, en lang række aktiviteter og levende musik.

- Det bliver en stor lokal markering, og foreningerne i Humlum har været fantastiske til at bakke op, siger Lars Daugbjerg.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-holstebro-struer/embed/15830.js
Annonce
Navne For abonnenter

Til Minde Om: Næste gang du besøger hallen i Mejdal, bør du kende historien om Elmer Andersen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Vi har for mange fjumreår, siger politikerne: Sådan gjorde vi, fortæller fire personer fra erhvervs- og kulturlivet

Holstebro For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Lemvig

Midlertidige standpladser, ja tak: Jo flere forskellige tilbud, der er, jo flere mennesker kommer der

Holstebro

Har du nogensinde stjålet? Maria har nuppet venindens Barbie-kjole og Karina har taget forældrenes smøger - men stjæler man også tørfisk?

For abonnenter

Hans Kristian bor 350 meter fra støjende kampflys landingsbane: Nu sagsøger han og over 200 andre naboer den norske stat - et hav af danske erstatningssager kan også være på vej

Sport For abonnenter

Kender du Sisstiss? Det gør 24.700 på Instagram, og de elsker ærligheden, vejledningen og energien

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Man kan sagtens være ambitiøs og resultatorienteret, selv om man står som yngste ufaglærte ved et samlebånd - og man kan have gennemført fine uddannelser og stadig være blottet for evner

For abonnenter

Populær malerproducent har fordoblet salget på tre år og slår rekord i regnskabet: Sådan har de tacklet prisstigningerne

Holstebro

Varehus har ligget samme sted i over 30 år, men åbner snart i nyt område: - Vi havde nogle forhold, som ikke var optimale

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Alarm 112

21-årig motorcyklist død efter soloulykke uden for Skive

Sport For abonnenter

Regnskabet er gjort op efter en sæson, som slet ikke har levet op til forventningerne: Stregspillerne ligger i bunden af karakterlisten

Navne

Finn Orvad: Jeg ville gerne være bedre til ikke at lade mig gå på af konflikter

Annonce