Sport

Langhøj trak sig fra sidste kamp: Søvndal overvejer holdets fremtid

Holdejer i Langhøj, Jørgen Søvndal, ved endnu ikke om Langhøj til næste sæson vender tilbage med samme styrke. Foto: Johan Gadegaard
Sæsonen er slut for førsteholdet i Langhøj. Holdet trak sig uden kamp i den sidste kamp i ligakvalifikationen. Holdejer Jørgen Søvndal overvejer, hvad der skal ske med holdet fremover.

Asp: Mandag aften skulle Langhøj have været i aktion i Lillerød i den sidste kamp i ligakvalifikationen.

Så langt nåede badmintonholdet dog aldrig, da Langhøj valgte at udeblive fra kampen og dermed indkassere et 6-0 nederlag. Kampen havde ingen betydning, da de to hold allerede havde udspillet deres rolle, men derfor ærgrer det stadig holdejer Jørgen Søvndal, at Langhøj ikke mødte op.

- For badmintonens skyld vil jeg rigtig gerne have spillet, men vi havde nogle skader, og så var det et logistisk mareridt at få spillere fløjet ind. Jeg kunne have taget spillere med op fra vores andethold, men så havde jeg ødelagt deres nedrykningskamp, siger Jørgen Søvndal.

Med andre ord så gav det ikke mening for holdet at stille op. Dermed kan holdejeren se tilbage på en sæson, hvor det endnu engang var lige ved og næsten, at holdet fik fingrene i ligapladsen.

- Jeg vil se tilbage på en sæson med nogle rigtig gode holdkampe, og så har jeg fået nogle dejlige bekendtskaber med de nye spillere. Vi har samtidig haft nogle problemer, og jeg ville gerne have spillet Kean Yew Loh i de afgørende kampe. Det tror jeg kunne have gjort en forskel, siger Jørgen Søvndal, som også nævner afskeden med Christian Lind Thomsen som en af de ting han vil huske sæsonen for.

For badmintonens skyld vil jeg rigtig gerne have spillet, men vi havde nogle skader, og så var det et logistisk mareridt at få spillere fløjet ind.

Jørgen Søvndal, holdejer Langhøj Badminton

Overvejer fremtiden

Det har været en turbulent sæson for Langhøj og Jørgen Søvndal, som også måtte se en af holdets aktører løbe med overskrifterne, da Joachim Persson, som har hjulpet til med at rekruttere spillere, i marts blev udelukket fra badminton på grund af manglende indrapportering omkring matchfixing.

På den positive front var det en stor dag, da holdets singaporeaner Kean Yew Loh slog Lin Dan i finalen i Thailand Masters.

Om Langhøj endnu engang vil stille til start med et hold, som kan spille om en ligaplads i næste sæson, ved Jørgen Søvndal endnu ikke.

- Jeg skal lige bruge lidt tid på at trække vejret og overveje fremtiden for holdet, siger Jørgen Søvndal.

Det blev Højbjerg og Værløse, som løb med de to ligapladser i kvalifikationspuljen.

0/0
Annonce
HB For abonnenter

HB videre efter overtids-drama: Én kamp fra at indløse billet til jyllandsserien

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

19-årig dømt for forsøg på vold: Forsøgte at ramme Rasmus Paludan med et æg

HB

Matias skifter 1. division ud med HB

Erhverv For abonnenter

Fødselar med mod på meget mere

Struer

Kommunaldirektør: Min fejl, at byrådet ikke blev informeret

Struer

Nu kan de sikre kysten

Holstebro

Nyt ulvepar har fået seks hvalpe i Stråsø Plantage

112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Erhverv

Restaurant Sprød serverer millionunderskud: Her er tre årsager til de røde tal

112

Politiet leder efter butikstyv

Annonce