Annonce
Erhverv

Lang kø fra start: Gavekort rives nu igen væk

Der var godt med folk i gågaden i Struer torsdag formiddag. Foto: Lydens By
Annonce

Struer: Det var torsdag formiddag til at se, at Lydens By igen åbnede for udlevering af gavekort til folk, der har brugt 1000 kroner eller derover i en eller flere af mere end 40 lokale butikker.

Her er tilbuddet nemlig, at man - hvis man efterfølgende viser sin bon - kan få et gavekort på 400 kroner stukket i hånden.

I mandags kunne chef for Lydens By, Peter Kjeldbjerg, fortælle, at de første 1000 gavekort, som blev udleveret fra onsdag i sidste uge, var hentet, men at ordningen ville fortsætte med flere gavekort.

Det skete så torsdag formiddag, og da klokken havde passeret 11, var de første 200 af de i alt 500 gavekort, som anden omgang byder på, hentet.

- Jeg vil ikke garantere, at vi har flere gavekort tilbage i morgen (fredag, red.), sagde Peter Kjeldbjerg.

Han har i forløbet set boner på helt op til 20.000 kroner og anslår, at snittet ligger i omegnen af 2000 til 3000 kroner pr. indleveret bon, så initiativet har i den grad fået sat gang i handlen i de lokale butikker.

Lydens By oplyste torsdag aften, at der på det tidspunkt blot var 60 gavekort tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce