Annonce
Sport

Landstrænerens højre hånd tager to år mere

Jesper Jensen (til venstre) og Lars Jørgensen (til højre) er nu begge ansat på kontrakter, der har udløb i sommeren 2023. I december førte de Danmark frem til semifinalerne ved EM, der blev afholdt på hjemmebane. (Arkivfoto). Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Lars Jørgensen fortsætter som assistenttræner på kvindelandsholdet i håndbold frem til sommeren 2023.

Landstræner Jesper Jensen får også i de kommende to år Lars Jørgensen som assistent på kvindelandsholdet i håndbold.

Den assisterende landstræner har tirsdag forlænget sin kontrakt med Dansk Håndbold Forbund (DHF) frem til sommeren 2023. Det oplyser DHF på sin hjemmeside.

Lars Jørgensen blev ansat tilbage i 2017 og var derfor allerede en del af trænerstaben, da Jesper Jensen for godt et år siden blev præsenteret som Klavs Bruun Jørgensens afløser.

For sportschef i DHF Morten Henriksen har det været vigtigt at sikre kontinuitet omkring landsholdet, der i december nåede semifinalerne ved EM på hjemmebane.

Den er nu sikret frem til midten af 2023, hvor også Jesper Jensens nuværende aftale med DHF har udløb.

- Jeg er yderst glad for, at vi nu har vores trænerteam på kvindelandsholdet på plads frem til midten af 2023. Som team supplerer Lars og Jesper hinanden rigtigt godt, siger Morten Henriksen til hjemmesiden.

Stillingen som assistentlandstræner er en deltidsstilling. Ved siden af arbejdet som landstræner er Lars Jørgensen også involveret i en lang række andre opgaver i DHF.

Han arbejder således med talenter i udviklingstruppen og er et bindeled i forbundets samarbejde med klubber og Team Danmark.

- Det er en fantastisk stilling for mig, siger han.

43-årige Lars Jørgensen har selv en aktiv karriere som håndboldspiller bag sig. Han er blandt andet noteret for 192 landskampe for Danmark.

/ritzau/

Læs nyheden på DHF''s hjemmeside
Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce