Annonce
Sport

Landsholds-kolleger roede Trine endnu tættere på OL

Trine Dahl Pedersen fra Holstebro Roklub kan godt begynde at overveje, hvad hun skal have med i kufferten til Tokyo. Arkivfoto: Morten Stricker
Uden selv at være på vandet tog Trine Dahl Pedersen fra Holstebro Roklub søndag endnu et stort skridt mod De Olympiske Lege i Tokyo.

Luzern: Trine Dahl Pedersens chancer for at beholde sin plads i damernes firer uden styrmand og dermed også komme med til sommerens OL i Tokyo, blev søndag markant forbedret.

Det gjorde den, da Fie Udby Erichsen og Lærke Berg Rasmussen blev toer i finalen i kvindernes toer uden styrmand i kvalifikationsstævnet i Schweiziske Luzern. Den placering betyder nemlig, at Danmark både får toeren og fireren uden styrmand med til legene i Japan.

For med plads til hele seks danske roere i de to både, er der efterhånden meget der skal gå galt, hvis ikke den 24-årige roer fra Holstebro Roklub kan booke en flybillet til Tokyo.

Annonce

Trine Dahl Pedersen blev for en måneds tid siden flyttet fra toeren uden styrmand over i fireren, der allerede var kvalificeret til OL.

Weekendens OL-kvalifikationen i schweiziske Luzern er sidste chance for at kvalificere både til De Olympiske Lege i Tokyo, der finder sted i perioden 23. juli til 8. august 2021. Damefireren ventes ved OL at bestå af Trine Dahl Pedersen, Christina Juhl Johansen, Frida Sanggaard Nielsen og Ida Gørtz Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce