Annonce
Holstebro

Landsby ønsker boliger til seniorer

De cirka 14 nye rækkehuse til seniorer skal bygges øst for Plexus - og lige syd for Idom-Råsted Skole. Arkivfoto: Tommy Kofoed

Det skal give plads til flere unge familier, når Idom snart kan få bygget rækkehuse til de seniorer, som vil blive boende i landsbyen.

Idom: Fra Idom-Råsted Borgerforening har der længe været ønske om et sted, hvor der kan bygges rækkehuse til især seniorer og pensionister.

- Der har i lang tid været en efterspørgsel efter sådanne boliger fra ældre, som gerne vil blive i byen. Og vi har også en entreprenør, som gerne vil bygge, siger Dennis Thiesen, formand for borgerforeningen.

Dermed kan ældre bevare deres nuværende netværk og fortsat være aktive i det område, som de kender.

Foreningen har også peget på et bynært området, som er mere egnet end det område øst for byen, som kommunen har udlagt til nye boliger.

Og nu har kommunen lyttet til borgerforeningens forslag - nemlig lige syd for Idom-Råsted Skole - og med Plexus mod øst. Rækkehusene må bygges i to etager og får indkørsel fra Idom Kirkevej.

- Der kan blive et rigtigt fint og attraktivt miljø, vurderer formanden.

I første omgang er et tillæg til kommuneplanen på vej til byrådet.

- Når ældre flytter i rækkehuse vil der blive boliger til salg til nye tilflyttere. Det er også et af målene, siger Thiesen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce