Annonce
Sport

Landets største golftalenter dyster i weekenden i Råsted

Holstebro Golfklub håber at Holstebro Open Championship kan blive et fast holdepunkt i kalenderen hos nogle af nordens største golftalenter. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Holstebro Golfklub har denne weekend inviteret nogle af landets største golftalenter til en ny amatør-elite-turnering på skovbanen i Råsted. Klubben håber, at turneringen bliver starten på en ny tradition.

Råsted: Holstebro Open Championship.

Du kan godt begynde at øve dig på navnet, for går det som man håber på i Holstebro Golfklub, bliver førnævnte turnering en ny tradition i dansk golf. Bag navnet liggger en ny amatør elite-turnering på skovbanen i Råsted, som gerne skulle lokke nogle af de største nordiske talenter til Vestjylland.

- Vi har længe gerne ville arrangere en amatør-elite-turnering, fordi vi simpelthen synes, at vores unikke bane fortjener en årlig turnering på dette niveau, siger Kristian Grud, manager i Holstebro Golfklub, i en pressemeddelelse.

Annonce

- Vi har et anlæg, der kan matche de allerbedste spillere; en mesterskabsbane, som uden tvivl vil være en god udfordring for talenterne og dermed skabe en spændende match.

Første udgave holdes i denne weekend fra den 12.-13. juni.

Dialog med landstrænere

Klubben har en ambition om, at Holstebro Open Championship på sigt skal blive en af de turneringer, som nordens elitespillere i fremtiden vil vælge til, som en af de første i kalenderen.

Man har allerede været i dialog med landstrænerne på både herre- og damesiden og håber således, at de vil prioritere turneringen, lige som man håber på at mange af de unge danske collegespillere i USA, vil komme hjem og deltage.

- Vi vil gerne, at alle de dygtigste spillere i norden kommer til at møde hinanden hvert år her i Holstebro. Vi har en stor tradition med at afholde store turneringer, eksempelvis ECCO Tour, Challenge Tour og Danmarksmesterskaberne, og ved at tiltrække de største talenter i norden har vores egne unge talenter noget at sigte imod og se frem til, forklarer Kristian Grud.


Vi har et anlæg, der kan matche de allerbedste spillere; en mesterskabsbane, som uden tvivl vil være en god udfordring for talenterne og dermed skabe en spændende match.

Kristian Grud.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce