Annonce
Læserbrev

Landboformand misinformeret om de faktiske forhold i ulvezonen

Debat: Pågældende landmand, der nu trækker sine dyr tilbage fra et græsningsareal på statens arealer, der er grænsende ned til Lille Å, Sandfær Plantage, er meldt til politiet af foreningen Ulvetid, for manglende opsyn med sine dyr, der går i en indhegning, hvor der udover det manglende tilsyn, tillige mangler hele 150 meter hegn ned til åen.

Det er således iøjnefaldende uforsvarligt nogen landmand, at lade sine dyr afgræsse et areal, velvidende, at der mangler et stort stykke beskyttende hegn. En indhegning, der i øvrigt blev fundet så dårligt vedligeholdt i foråret 2019, at det ikke tilnærmelsesvis var svarende til et ulvesikkert hegn, hvor flere får blev dræbt af samme grund.

Så enten er landsformand Thor Gunnar Kofoed, viceformand i Landbrug & Fødevarer (Holstebro Dagblad 10. okt. 2019) blevet direkte misinformeret om de faktiske forhold, eller også er pågældende formand direkte misinformerende miljømisteren om de faktiske forhold.

Samme kritisable forhold omkring indhegninger er konstateret ved de øvrige landmænd i området, der har haft ulveangreb, hvor ulven ganske ubesværet kan komme ind til de græssende dyr.

Ulve fotograferet i Københavns Zoo. Foto: Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Jæger fik ram på gummiged

112

Fire sigtelser til to mænd

Annonce