Annonce
Lemvig

Landboforening aflyser generalforsamling og reception

Morten Agger havde flere, politisk budskaber, han havde glædet sig til at aflevere til sine medlemmer, men nu må han fælde dem ned i Landboforeningens nyhedsbrev. Foto: Morten Stricker
En enig bestyrelsen finder det risikabelt at gennemføre en generalforsamling og har derfor valgt at aflyse helt
Annonce

Lemvig: Lemvigegnens Landboforening vælger både at aflyse generalforsamlingen tirsdag aften, men også en fødselsdagsreception for den snart 60-årige forretningsfører, Henrik Damgren, på fredag.

- Vi turde ikke gennemføre det, så vi er en enig bestyrelse, der har valgt at aflyse. Vi kunne lovligt gennemføre generalforsamlingen, men det vil være en risiko, der ikke er værd at løbe, siger formanden for landboforeningen, Morten Agger.

Bestyrelsen drøftede i weekenden muligheden for at gennemføre både generalforsamling og reception og her blev beslutningen truffet.

Annonce

Sygdomstilfælde

- Vi vil ikke have siddende på os, at avisen om ti dage kan skrive, at fem eller ti personer er smittet efter en generalforsamling eller en reception. Der er allerede kommet flere sygdomstilfælde til Lemvig, så vi var enige om, at vi ikke ville tage risikoen, siger Morten Agger.


Vi vil ikke have siddende på os, at avisen om ti dage kan skrive, at fem eller ti personer er smittet efter en generalforsamling eller en reception

Morten Agger, formand for Lemvigegnens Landboforening


Bestyrelsen har vurderet, man kan udskyde generalforsamlingen til 16. marts, hvor der alligevel var planlagt en generalforsamling. Det er ganske vist ifølge vedtægterne ikke tilladt at springe et år over, og derfor er Morten Agger da også lydhør, hvis han efterfølgende får kritiske medlemmer i røret.

- Er man utilfreds, skal man henvende sig, og så må vi finde ud af at holde en generalforsamling, siger han.

Annonce

Problemfri

Lemvigegnens Landboforening kører dog godt, og den økonomiske side ser også godt ud.

- Vi har heller ikke hørt om ting, der ulmer hos medlemmerne, så derfor vurderer vi, at det er den bedste løsning, men det er da træls. Der er rigtig mange politiske ting, jeg gerne ville have fortalt medlemmerne om i min beretning. Det vil jeg nu forsøge at gøre gennem vores nyhedsbrev i stedet, siger Morten Agger.

Forretningsfører Henrik Damgren bliver ikke helt snydt for sin reception.

- Vi holder en lille intern reception på fredag med ansatte og bestyrelse. Så tager vi senere stilling til, om der skal laves på et andet tidspunkt, siger Morten Agger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Mink-aflivninger er gået i gang: Ny farm under mistanke

Holstebro

Covid-19: Den sidste byskole sender nu også en hel årgang hjem

Annonce