Annonce
Holstebro

LAN event skal hjælpe voldsramte kvinder og deres børn

Indehaver af Rawands Barbershop, Rawand. PR Foto
Holstebro LAN tildeler Holstebro Krisecenter hjælp i form af donationer fra arrangementet.

Holstebro: Arrangørerne af Holstebro LAN havde i deres opstartsproces et passioneret ønske om, at lige netop deres event skulle hjælpe et sted, som havde brug for hjælp til at gøre en forskel.

Derfor har Holstebro LAN valgt at tildele Holstebro Krisecenter hjælp i form af donationer.

Holstebro Krisecenter hjælper, vejleder og rådgiver voldsramte kvinder og deres børn. Institutionen er selvejet, og får derfor ingen støtte udefra udover eventuelle donationer.

- Vi ønsker, at vores donation skal kunne være med til at give børnene på krisecenteret en mindeværdig oplevelse, siger Sabine Dejlov Hallum, indehaver af Bare Smil, som er medarrangør af Holstebro LAN.

Annonce

Klip og postkort

Alle indtægter fra salget af gæstebilletter går ubeskåret til de kriseramte børn på krisecenteret.

Ved arrangementet er der også mulighed for at støtte Holstebro Krisecenter ved køb af et personlig postkort, som er lavet af en kvinde, der selv har oplevet vold helt tæt på.

De personlige postkort har ikke en fast pris. Folk er velkomne til at støtte med det, som de ønsker. Nogle vil gerne støtte lidt mere, og det vil der være mulighed for. Holstebro LAN har også lavet et samarbejde med Rawands Barbershop i Holstebro, der tilbyder klip og barbering om lørdagen, når eventet løber af stablen.

Indtægterne går ubeskåret til Holstebro Krisecenters børn.

Holstebro LAN holdes 23. - 25. august i Mejrup Kultur og Fritidscenter. Arrangementet er et eSport event for alle aldersgrupper.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Bør være den gode gæst

Via de lokale landboforeninger er en række landmænd i clinch med energinet.dk, som er navnet på den instans, der står bag nedgravningen af det store elkabel fra den nye transformatorstation i Klinkby frem til Idomlund. Et kabel, der skal transportere strømmen fra vindmølleområdet Vesterhav Nord videre til elnettet. Ja, kablet er stort set lagt ned. Transformatorstationen er stort set klar. Det eneste, der mangler, er strømmen, og det er lige i øjeblikket meget uvist, hvornår den kommer - hvis den kommer. I hvert tilfælde er der stadig storm omkring projektet, og der er ingen dato på, hvornår det ligger fast, at der også bliver sat kysnære møller op her. Kystbefolkningen ser dem gerne skubbet ud på det nye vindmølleområde Thor, der ligger langt fra land. Imens strides landmændene så med energinet.dk. Ikke om de erstatninger, de skal have, for at der bliver gravet på deres mark, og at der bliver lagt et kabel ned. Disse erstatninger er til at finde ud af. Men det er det såkaldte "gæsteprincip". Landmændene mener, at energinet.dk er gæster på landmandens jord, og hvis han får brug for at udvide eller lægge om, så kablet er i vejen, så skal gæsten naturligvis flytte det., Men det mener energinet.dk ikke. Her slår man fast, at det er landmandens problem at flytte kablet, hvis det skulle blive nødvendigt. Og da det koster 20 millioner kroner at flytte én kilometer kabel, så siger det sig selv, at det vil landmanden aldrig kunne finansiere. Dermed mener landmændene, de er stavnsbundne i fremtiden. Er de så det? Man kan sige, at de fleste jo nok udmærket ved i dag, om der er mulighed for, at de skal bygge hen over noget jord, der ligger 100 meter fra ejendommen. Men ved man det, når man taler 20 år ud i fremtiden? Nej, det gør man ikke, så derfor er det korrekt, at man binder en landmand på arme og ben, hvis man lægger et kabel, som han ikke har mulighed for at flytte, hvis det viser sig, det er nødvendigt for driften af hans ejendom. Vil det ske ret tit? Sandsynligvis ikke, men bare for én landmand langs det 35 kilometer lange kabel kan det være katastrofalt. Derfor bør energinet.dk være den gode gæst, at hvis det sjældne skulle ske, at et kabel nødvendigvis må flyttes, så er energinet.dk også klar til at betale for selv at flytte kablet.

Danmark For abonnenter

Johns kæbe var blød som bølgepap efter strålebehandlinger: - Den ville smuldre væk uden tandbehandlinger

112

Videoovervågning skal fælde tøjtyve

Annonce