Annoncørbetalt indhold

Lad der blive lys!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal der lys over land, er der er verden af muligheder at vælge imellem. Men hvad skal du egentlig vælge? Har du svært ved at overskue hvilken belysning der er bedst for dig? Så læs med i vores lille guide til at vælge den rigtige belysning i hjemmet. Her kan du forhåbentlig få en idé om, hvilken eller hvilke lamper du skal kigge efter, når du skal indrette hjemmet med lys. Og forhåbentlig lade der blive godt lys over land.


Annonce

Find dine egne behov

Først og fremmest kan det være en god idé at spørge dig selv, hvilket behov du egentlig har. Skal der nyt lys på hele hjemmet? Eller er det udelukkende et godt arbejdslys ved skrivebordet du mangler? Mangler du lys bedre lys i loftet eller er det mere lidt ekstra hyggebelysning du er ude efter? Og endelig er der også spørgsmålet om udseendet på den nye belysning. Der er naturligvis altid en række specielle trends, som det kan være svært at overse. Men det betyder ikke at man absolut skal følge dem. Måske passer de slet ikke til din stil eller dine behov. Og så er det i sidste ende spild af penge. Heldigvis er der masser af inspiration at hente til både gulv-, væg- og loftsbelysning på nettet. Det gælder blandt andet AndLight, der har et stort udvalg af designlamper.


Funktion frem for form

Hvilken belysning du skal vælge, afhænger naturligvis af rummet og den funktion der er i det. Det kan være utrolig svært at vælge, og måske netop derfor er der mange der vælger lampe frem for lys. Og så risikerer man at komme hjem med en lampe, der slet ikke giver det lys der er nødvendigt. Eller som ikke opfylder de ønsker man havde til funktionen. Som nævnt afhænger funktionen meget af, hvilket rum lampen skal være i. I de fleste stuer er det for eksempel en god idé at have lys der kan lyse hele rummet op – eventuelt som en eller flere lofts- eller gulvlamper. Disse kan så suppleres med mindre lamper i læsehjørnet, ved sofaen eller lænestolen. Alt efter behov. Så er det nemt at tænde og slukke for de lamper der er behov for.


Lys på alle værelser

Når det gælder soveværelset er en overordnet rumbelysning god at have. Dertil kommer gode lamper ved sengen. Ikke mindst hvis du hører til dem der gerne læser i sengen inden sengetid. I husets øvrige værelser afhænger lampevalget også af hvad e bruges til. Er der tale om børneværelser, skal belysningen tilpasses barnets alder og behov. Hos mindre børn kan en form for vågebelysning der skaber tryghed være godt. Det gør det samtidig muligt at navigere i rummet for forældrene – også efter sengetid. Er der derimod tale om ældre børn? Så er det vigtigt at de har et godt arbejdslys ved skrivebordet. Ligeledes bør der være godt lys ved sengen, som der både kan læses ved og som kan skabe en hyggelig stemning. For lys drejer sig naturligvis også om at skabe den rette stemning. Foruden den rette belysning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.