Annonce
Holstebro

Løvens Hule: Ingen penge fra 'løverne' - men salget er eksploderet efter omtale

Henrik Kobberup (ttil venstre) og Kim Elkjær fik ingen penge med, da de søgte investorer i Løvens Hule. Til gengæld betyder tv-omtalen, at salget af deres lille røde postmelder er eksploderet. Pressefoto
Henrik Kobberup og Kim Elkjær fik ingen penge, da de søgte investorer i "Løvens hule" på DR1. Men fredag morgen har de travlt med at pakke deres lille røde postmelder til forsendelse.

Nørre Felding: Der kom ingen investeringer fra de fem "løver", da Kim Elkjær og Henrik Kobberup fra Holstebro medvirkede i Løvens Hule. Torsdag aften på DR1 kunne man se løver, som roste designet af den røde postmelder, som de to har opfundet, og som man sætter på postkassen og dermed kan se, om der er kommet post.

Løverne havde delte meninger om behovet i en tid med færre breve. Og i hvert fald havde hverken Jesper Buch, Mia Wagner, Jan Lehrmann Jacob Risgaard eller Christian Arnstedt lyst til at investere i postmelderen, for de mente ikke, at de kunne bidrage med noget. Heller ikke i forhold til eksport.

Til gengæld har de to opfindere fredag travlt med at pakke postmeldere i Nørre Felding, for programmet bidrog i stedet med en masse eksponering.

- Salget er eksploderet siden omtalen på tv. Vi pakker på livet løs af nye, vi skal have sendt. Vi har solgt flere efter programmet, end vi samlet havde solgt indtil nu. Så selvom vi ikke fik en investor, så har vi fået uvurderlig omtale på TV, siger Henrik Kobberup, som også ejer Wild'n'fun på Skjernvej.

Hidtil er den røde postmelder, som sidder fast på postkassen med en magnet, og som efter post hænger udenfor brevsprækken, blevet solgt via deres hjemmeside Dererpost.dk

- Vi har fået en kontakt fra Harald Nyborg, som er interesseret i at sælge den. Næste skridt er at komme ud i flere butikker, siger Henrik Kobberup.

Drømmen om eksport er dog fremtid endnu.

- I første omgang koncentrerer vi os om den danske marked. Eksport kunne måske blive i samarbejde med producenter af postkasser, siger Henrik Kobberup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce