Annonce
Holstebro

Løvens Hule: Ingen penge fra 'løverne' - men salget er eksploderet efter omtale

Henrik Kobberup (ttil venstre) og Kim Elkjær fik ingen penge med, da de søgte investorer i Løvens Hule. Til gengæld betyder tv-omtalen, at salget af deres lille røde postmelder er eksploderet. Pressefoto
Henrik Kobberup og Kim Elkjær fik ingen penge, da de søgte investorer i "Løvens hule" på DR1. Men fredag morgen har de travlt med at pakke deres lille røde postmelder til forsendelse.
Annonce

Nørre Felding: Der kom ingen investeringer fra de fem "løver", da Kim Elkjær og Henrik Kobberup fra Holstebro medvirkede i Løvens Hule. Torsdag aften på DR1 kunne man se løver, som roste designet af den røde postmelder, som de to har opfundet, og som man sætter på postkassen og dermed kan se, om der er kommet post.

Løverne havde delte meninger om behovet i en tid med færre breve. Og i hvert fald havde hverken Jesper Buch, Mia Wagner, Jan Lehrmann Jacob Risgaard eller Christian Arnstedt lyst til at investere i postmelderen, for de mente ikke, at de kunne bidrage med noget. Heller ikke i forhold til eksport.

Til gengæld har de to opfindere fredag travlt med at pakke postmeldere i Nørre Felding, for programmet bidrog i stedet med en masse eksponering.

- Salget er eksploderet siden omtalen på tv. Vi pakker på livet løs af nye, vi skal have sendt. Vi har solgt flere efter programmet, end vi samlet havde solgt indtil nu. Så selvom vi ikke fik en investor, så har vi fået uvurderlig omtale på TV, siger Henrik Kobberup, som også ejer Wild'n'fun på Skjernvej.

Hidtil er den røde postmelder, som sidder fast på postkassen med en magnet, og som efter post hænger udenfor brevsprækken, blevet solgt via deres hjemmeside Dererpost.dk

- Vi har fået en kontakt fra Harald Nyborg, som er interesseret i at sælge den. Næste skridt er at komme ud i flere butikker, siger Henrik Kobberup.

Drømmen om eksport er dog fremtid endnu.

- I første omgang koncentrerer vi os om den danske marked. Eksport kunne måske blive i samarbejde med producenter af postkasser, siger Henrik Kobberup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce