Annonce
Vinderup

Løsning fundet: Hjemmeplejen bliver i det gamle rådhus

Børnene i SFO'en på Sportsvej i Vinderup skal ingen vegne - før skolebestyrelsen beslutter andet. Politikerne har nu fundet en anden løsning for hjemmeplejen. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Nye regler var tæt på at presse SFO-børnene ud af deres lokaler på Sportsvej i Vinderup. Men nu er der fundet en løsning - til 900.000 kroner.
Annonce

Vinderup: Det kommer til at koste 900.000 kroner, at politikerne i børne- og familieudvalget i sidste måned fredede SFO-børnene i Vinderup.

I stedet for at rykke hjemmeplejen op i SFO-lokalerne på Sportsvej - den ene af to SFO'er i Vinderup - sætter økonomiudvalget nu midler af til renovering af de nuværende hjemmepleje-lokaler på det gamle rådhus.

Tilbage står en lettet skolebestyrelsesformand, der for en måned siden var nervøs for, om presset fra politikerne ville tvinge SFO'en til at samle sine børn ét sted:

- Nu er presset taget af os for en hurtig beslutning - med den her udmelding, siger Tanja Bilde Binderup, der hæfter sig ved, at debatten om en sammenlægning af de to SFO'er kun har været på tale på grund af kommunens forslag.

Annonce

Renoveringen

Hjemmeplejen er kommet i pladsbekneb efter reglerne vedrørende omklædningsfaciliteter er ændret, og nu anbefaler økonomiudvalget byrådet at give grønt lys til de 900.000 kroner, som renoveringen kommer til at koste.


Jeg synes, at det her løser sagen med at få etableret faciliteterne på stedet, så hjemmeplejen ikke skal flytte væk.

Torben Gudiksen (R), formand for næstformand i økonomiudvalget.


Omklædning og badefaciliteter skal opføres i den gamle byrådssal, der hidtil lejlighedsvis har været brugt til mødeaktiviteter. Derfor er planen, at kantinen ligeledes renoveres, således at mødeaktiviteterne fremover kan afholdes dér.

- Jeg synes, at det her løser sagen med at få etableret faciliteterne på stedet, så hjemmeplejen ikke skal flytte væk, siger Torben Gudiksen (R), formand for børne- og familieudvalget og næstformand i økonomiudvalget.

Han håber, at arbejdet kan starte til efteråret, såfremt byrådet godkender.

Men vil der så ikke stadig være en periode, hvor I ikke overholder reglerne om omklædningsfaciliteter?

- Jo, men så længe vi arbejder på at få påbuddet løst, er der ingen sanktioner, siger Gudiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Venstre foreslår presbold i mink-sag: Vi skal ikke acceptere andre løsninger end opgravning af mink straks

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Struer

Han mente, at de var kærester og gav hende en pistol: Nu har han fået fire et halvt års fængsel

Holstebro

Thomas Danielsen efter samråd om minkgrave: Ministeren brugte tiden på at fralægge sig ansvar

Annonce