Annonce
Kultur

Løkke vil besvare de spørgsmål, som pressen ventede forgæves på

- Vores samarbejdspartner Tikko er gode til at finde de aktuelle foredragsholdere såsom Daniel Rye og Sofie Linde, som vi også får besøg af, siger direktør for Musikteatret Holstebro, Anders Jørgensen, om et sjældent visit i form af en aktiv politiker, nemlig forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen. Arkivfoto: Scanpix
Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen besøger Musikteatret Holstebro næste år.

Holstebro: Blandt koncerter, musicals og andre foredrag dukker et på én gang velkendt og usædvanligt ansigt op i Musikteatret Holstebros program for april næste år.

Nok er nu tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vant til at være her, dér og alle vegne, men det hører alligevel til sjældenhederne, at en aktiv politiker lægger vejen forbi musikteatret.

Det sker den 21. april næste år. Mere end halvdelen af de omkring 1200 billetter er allerede væk.

- Foredraget er bygget op omkring en samtale om en ny bog (Befrielsens Øjeblik, som udkom under valgkampen, red.). Der vil være snak, ligesom jeg forventer, at der bliver mulighed for publikum til at komme med spørgsmål, siger direktør for Musikteatret Holstebro, Anders Jørgensen.

Seancen er bygget op omkring et interview med bogens forfatter Kirsten Jacobsen, og her loves der, at "du også selv får adgang til at stille de spørgsmål, som pressen ventede forgæves på, da han lørdag, den 31. august tog afsked med dansk top-politik efter et skelsættende og historisk hovedbestyrelsesmøde i Venstre."

- Jeg tror, der mest vil blive fortalt om statsminister-tiden samt komme anekdoter fra den periode, hvorimod jeg tror, at der vil blive skøjtet mere udenom "virkelighedens verden" i dag. Det bliver først og fremmest fornøjeligt, forventer jeg, siger Anders Jørgensen.

Billetprisen er 319 kroner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce