Annonce
Debat

Læserbrev: Vigtige vejinvesteringer i Vestjylland

Pressefoto
Annonce

Debat: Socialdemokratiet har fremlagt en langsigtet plan for udbygning af veje og kollektiv trafik i Danmark, som skal sikre, at vi i fremtiden har en god, grøn og moderne infrastruktur. Vi ønsker at reservere mindst 70 millarder kroner til investeringer i ny og central infrastruktur over de næste ti år og herfra arbejde med rullende ti-årsplaner. Investeringerne vil foruden at styrke Danmarks sammenhængskraft også skabe nye arbejdspladser over en lang årrække.

Vi forudsætter at en ny sammenhængende investeringsplan forhandles på plads af et bredt politisk flertal således, at der er stabilitet i investeringerne.

Behovet for en langsigtet og sammenhængende plan er stor. Danskerne pendler mere til og fra arbejde, og det kan mærkes på landets perroner og veje. Hver dag bruger danskerne uhensigtsmæssigt lang tid på transport. Tid, som kunne være brugt med familien og venner. Samtidig er der behov for investeringer af hensyn til vore mange virksomheder, som er afhængig af moderne og velfungerende transportveje, for at være konkurrencedygtige.

Det er naturligvis vigtigt at Midt-og Vestjylland får sin andel af de kommende års investeringer i dansk infrastruktur. I Socialdemokratiets plan er der særligt fokus på fem vigtige, større projekter:

1. Ny midtjysk motorvej2. En opgradering af motortrafikvej til motorvej på rute 18 ved Herning 3. Udbygning af rute 15 mellem Herning og Ringkøbing 4. Udbygning af rute 34 og A26 mellem Herning og Hanstholm5. Elektrificering af togstrækningen Vejle-Struer

Midt- og Vestjylland er et vigtigt knudepunkt for produktions-Danmark. Derfor er der særskilt behov for, at vi her får fremtidssikret transportmulighederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Calle hopper over træflisen

Struer

Magiske koncerter på plænen

Coronavirus

Live: Vladimir Putins datter er som en af de første blevet vaccineret mod covid-19, siger han

Annonce