Annonce
Struer

Læserbrev om bokseverdensmester har haft stor effekt

Et læserbrev kan sætte gang i meget. Det har vi fået bevis for i denne uge. Arkivfoto: Morten Stricker
Det betaler sig nogle gange at fatte papir og pen, når man vil af med sit budskab
Annonce

Struer: Den lokale erhvervsmand Peter K. Kristensen gik i denne uge i kamp for den lokale bokseverdensmester, Dina Thorslund, der sammen med sin træner, Thomas Madsen, lige nu selv forsøger at stable et stævne på benene i Struer.

Det gjorde Peter K. Kristensen med læserbrevet "Støt nu op om vores verdensmester", hvori han bredt opfordrede til at - ja, støtte op om Dina og Thomas.

Både læserbrevet, en artikel samt en leder, der også blev skrevet om det, er blevet læst godt og grundigt, og Peter K. Kristensen kan da også fredag blot melde om positive tilbagemeldinger på budskabet.

Det samme kan Thomas Madsen, som står for det praktiske i forhold til afviklingen af stævnet i Struer, der er sat til at blive i maj.

- Det har virkelig haft en effekt. Det, vi havde håbet på at få ind den første måned, har vi fået ind på fire dage, siger træneren og nu snart også stævnearrangøren.

- Folk har selv ringet, og det er bare gået over al forventning, lyder det fra Thomas Madsen.

Der er dog bestemt stadig plads til at være med, så det er bare at melde ind, hvis man har lyst til at hjælpe i den ene eller anden form.

- Vi kører på og er godt på vej, siger den lokale boksetræner.

Også hovedpersonen selv, Dina Thorslund, har mærket til medvinden.

- Der er mange, som har både delt det og skrevet om det, og det har helt klart haft en betydning, siger bokseren, der ser det som en spændende udfordring selv at skulle være med til at stå for stævnet.

- Det bliver jo byens eget stævne, og det er fedt at kunne være en del af noget større på den måde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Akademichef roser topscorer Tønnesen

Annonce