Annonce
Debat

Læserbrev: Forventer at kritikken bliver taget dybt alvorligt

Debat: Torsdag den 31 januar 2019 mødtes en gruppe af forældre fra Børnehaven Ellebæk for at drøfte den seneste tids skriverier omkring arbejdsmiljøet og ledelsen i Børnehusene Ellebæk. Der mødte 16 forældre op og drøftede dette, hvorefter der er konsensus omkring følgende udmelding:

Forældrene i Børnehaven Ellebæk har læst udmeldingerne i pressen og ønsker ligesom forældrene i Måbjerghus at udtrykke vores bekymring for arbejdsmiljøet og ledelsen i Børnehusene Ellebæk samt melde vores støtte ud til alle ansatte i Børnehusene Ellebæk. Forældrene i Børnehaven Ellebæk har også oplevet tvangs-omrokeringer af personale i forbindelse med sygdom i de andre huse, en stor øgning i forhold til brug af vikarer, store besparelser og vigtigst en stor negativ ændring i arbejdsmiljøet, som vi oplever som en generel mangel på den energi, humor og gejst, vi altid har forbundet med de pædagoger, der har arbejdet i Børnehaven Ellebæk, hvilket vi finder særdeles bekymrende. Dette skal ikke opfattes som en kritik af pædagogerne, som vi oplever, arbejder så hårdt de kan ud fra de rammer, de har fået udstukket.

Vi følger løbende med i debatten og forventer, at den store frustration, der nu meldes offentlig ud, bliver taget dybt alvorligt og imødekommet på alle niveauer hos både rådhus, ledelse, forældrebestyrelse og fagforeninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce