Annonce
Lemvig

Lægehus med nye læger

Læge Jens Thygesen. Foto: Philippe Jessen
Lægeklinikkerne i Thyborøn kører, men er ved at blive ombygget, så firmaet bag det vil vente med at præsentere det for offentligheden
Annonce

Thyborøn: 1. juli var den dato, hvor lægehuset i Thyborøn gik over til det private firma, som læge Jens Thygesen er indehaver af.

Dermed var det helt slut med privatpraktiserende læger i Thyborøn, da Hans Holmsgaard sluttede. Viggo Kragh Jørgensen døde jo for cirka et halvt år siden, og siden har regionen kørt denne praksis. Nu har Jens Thygesen begge de to ydernumre, der er i Thyborøn.


Vi er ved at bygge om, men jeg forventer, at når vi er klar med det engang i august, så vil vi vise lokalerne frem for offentligheden

Jens Thygesen, Lægehuset, Thyborøn


- Vi overtog 1. juli og er i gang. Men vi mangler en del for at være på plads. Vi er ved at bygge om, men jeg forventer, at når vi er klar med det engang i august, så vil vi vise lokalerne frem for offentligheden, siger Jens Thygesen.

Hans mening er, at der skal være faste læger, der passer Thyborøn, men det er endnu ikke på plads, så her i starten er det vikarer, der kører klinikken.

Jens Thygesen bor på Fyn, og det er ikke planen, han selv er en del af lægedælkningen i Thyborøn. Klinikken i Thyborøn er hans første som privat firma, der skal drive en lægepraksis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Annonce