x
Annonce
Vinderup

Kyllinge-fest venter snart udsolgt

Henrik Christiansen lover igen en midlertidig gågade, når Kylling Festival arrangeres i Vinderup lørdag 8. august. Arkivfoto: Morten Pedersen
Et halvt år før Kylling Festival afvikles i Vinderup er en stor del af billetterne til aftenfesten allerede solgt.

Vinderup: 8. august er der igen byfest i form Kylling Festival i Vinderup - og vil man med til aftenfesten i det store festtelt, så er det klogt at være hurtig. Selv om der er et halvt år til festen, så er der snart udsolgt.

- Vi har allerede solgt 350 af de 450 billetter, og det er jo en forrygende start, siger Henrik Christiansen fra festival-komiteen.

Kylling Festivalen har i år valgt et 80'fest-tema. Musikken leveres af Thomas Helmig Jam med Michael Trier og bandet Absolut 80´s.

- Og det monteres en kæmpestor disko-kugle i teltet fortæller Henrik Christiansen, der lover en 80'er fest, der sent bliver glemt.

Kylling Festivalen kommer til at strække sig over hele dagen, hvor hovedgaden igen bliver omdannet til gågade om formiddagen. Dagen arrangeres i samarbejde med HK Scan, der er den helt store sponsor med levering af kyllingeråvarer.

- Vi er allerede i fuld gang med planlægningen og arbejdet med at lave sponsoraftaler, oplyser Henrik Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Annonce