Annonce
Navne

Kvinder i spidsen

Enhedslistens kandidater til regionsrådet er er fra venstre Signe Lund Jensen, Anders N. Petersen, Else Kayser, Allan Skou Larsen og Henrik Qvist. Pressefoto

Enhedslisten Midtjylland har valgt spidskandidater til det kommende regionsrådsvalg

På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde har Enhedslisten Midtjylland valgt de fem øverst placerede på stemmesedlen ved regionsrådsvalget i november - og de to bedst placerede er kvinder. Allerøverst står Else Kayser fra Århus, som i mange år - blandt andet gennem sit arbejde som formand for sygeplejerskerne i Midtjylland - har arbejdet aktivt med især sundhedspolitik.

- Vi har valgt en stærk top fem til vores stemmeseddel, et solidt kollektiv, som frem til regionsrådsvalget vil stille skarpt på Enhedslistens mærkesager, siger spidskandidat Else Kayser.

De fem kandidater er: Else Kayser, Århus, sygeplejerske, tidligere formand for sygeplejerskerne i Midtjylland,

Signe Lund Jensen, Århus, sygeplejestuderende i Horsens,

Henrik Qvist, Gl. Rye, socialpædagog, regionsrådsmedlem,

Anders Petersen, Herning, cand. ling. merc. i virksomhedskommunikation,

Allan Skou Larsen, Horsens, arkæolog og by- og fængselsrundviser.

En af Enhedslistens mærkesager er psykiatrien, som efter partiets mening er blevet udsultet gennem mange år - så udsultet, at systemet svigter alt for ofte.

- Regionen skal have øget fokus på psykiatriens udvikling, og at de psykisk syge og deres familierr og netværk i langt højere grad inddrages i behandlingsplanerne, siger Else Kayser, - Der skal være det fornødne antal sengepladser til de psykisk syge, så man ikke behøver at udskrive en psykisk syg, ikke færdigbehandlet patient for at skaffe sengeplads til den næste psykisk syge patient, siger Else Kayser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Rocklegenden med de psykedeliske toner

Annonce