Annonce
Holstebro

Kvinde på posten: Ny lokalformand for De Konservative

Gitte Bach Andersen er ny formand for den konservative vælgerforening i Holstebro. Hun afløser John Sørensen, som har været formand i 12 år. Pressefoto
Gitte Bach Andersen er ny formand for den konservative vælgerforening i Holstebro, og hun glæder sig over fremgang for partiet.

HOLSTEBRO: Gitte Bach Andersen er ny formand for den konservative vælgerforening i Holstebro.

Hun blev valgt på generalforsamlingen mandag aften og på posten afløser hun isenkræmmer John Sørensen fra Ulfborg, som har været en markant formand gennem 12 år. Og som tidligere har været formand for vælgerforeningen i Ulfborg-Vemb.

- Det bliver en spændende opgave men også en stor opgave, siger Gitte Bach Andersen, som var opstillet til det seneste byrådsvalg, og som er 2. suppleant til byrådet.

Der var 16 personer til mandagens generalforsamling, og det var hende, pilen pegede på.

- Det er mig, der har været mest udfarende, siger Gitte Bach Andersen, som også træder ind i regionsudvalget og i Vestjyllands Storkreds hos de konservative.

- Der bliver meget mere, jeg nu kommer til at tage stilling til. Og herunder landspolitik, siger Gitte Bach Andersen, som er glad for, at det igen ser lysere ud for Det Konservative Folkeparti, som blev fordoblet til 12 mandater ved det seneste folketingsvalg.

- Det ser godt ud, og det er især Søren Pape Poulsens fortjeneste, siger Gitte Bach Andersen, som også glæder sig over lokal fremgang.

Annonce

Lokal fremgang

- Vi er lokalt blevet otte procent flere medlemmer det seneste år. Der var flere til generalforsamlingen, og vi har fået flere yngre ind i partiet, siger Gitte Bach Andersen.

Ved det seneste byrådsvalg blev De Konservative igen repræsenteret i Holstebro, nemlig med Pernille Bloch.

- Vi havde en stærk kandidatgruppe ved det seneste byrådsvalg. Vi rider på en bølge på landsplan, og det håber jeg også smitter mere af hos os, siger Gitte Bach Andersen, der er folkeskolelærer.

- Jeg tror, at folk lægger vægt på, at vi er et parti, som holder fast og ikke blot svinger til højre og til venstre, tilføjer hun.

Bortset fra John Sørensen, som er gået på pension fra partiet, var der genvalg til resten af bestyrelsen i vælgerforeningen, nemlig Karsten Elmholdt Olesen, Joan F. Maarup, Lau Sørensen og Daniel Thrane. Desuden er der valgt et sjette medlem, som først indtræder efter sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce