Annonce
Struer

Kviktest nu også i både Hvidbjerg og Hjerm

Med ledig kapacitet på det mobile kviktestcenter i Struer Energi Park bliver der nu også mulighed for at få foretaget en kviktest lokalt i både Hvidbjerg og Hjerm. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Hjerm/Thyholm: Det mobile kviktestcenter i Struer Kommune lægger nu også vejen forbi Hjerm Sognegård og Midtpunktet i Hvidbjerg.

Struer Kommune har fået mulighed for at udnytte ekstra kapacitet hos det mobile kviktestcenter, som varetager kviktest af personalet på kommunens sociale institutioner og dagtilbud.

Det betyder, at der nu også vil være mulighed for borgerne i både Hjerm og på Thyholm at få foretaget en kviktest lokalt.

Torsdag den 18. februar vil der være mulighed for at få udført en kviktest ved Midtpunkt mellem klokken 16 og 19, og det samme vil være tilfældet den efterfølgende torsdag i det samme tidsrum.

I Hjerm vil der være mulighed for at få foretaget en kviktest ved Hjerm Sognegård tirsdag den 23. februar i tidsrummet mellem klokken 14 og 17.

Der vil stadig være mulighed for test i Struer Energi Park.

Ligeledes er det indtil videre frem til  21. februar også muligt at få foretaget en PCR-test i Struer Energi Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce