Annonce
Lemvig

Kvickly-bager sat i karantæne: Skadedyr kom ned fra loftet

Sidste år i september måtte varehuschef Johan Dreier lukke Kvickly på grund af skadedyr, og det samme måtte han kortvarigt i sidste uge. Nu er den gal igen, og bageriet er lukket, men den øvrige del af forretningen er åben. Arkivfoto
Bageriet i Kvickly er i karantæne her onsdag morgen, men den øvrige butik vil være åben

Lemvig: Kvickly i Lemvig har igen problemer med skadedyr. I sidste uge måtte man lukke forretningen kortvarigt, men nu er den gal igen.

Skadedyr er kommet ned fra loftet i bageriet, som dermed er lukket her til morgen. Til gengæld vil resten af butikken være åben.

- Vi har i nat konstateret, at vores skadedyr er kommet ned fra loftet og været i vores bageri. Det betyder, vi ikke har produceret noget i nat. Bageriet er nu i karantæne. Vi har i løbet af natten haft to hunde til at gennemgå butikken og vores lagere. Her er ingen spor af skadedyr, og vi holder derfor åbent som normalt i resten af butikken, skriver varehuschef Johan Drejer her til morgen på facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det var kun de pæne ord

I de seneste år har folketingspolitikerne fra mange partier nærmest stået i kø ved Høfde 42, hvor de har lovet, at der skulle ske noget, og de ville foreslå, der skulle mange penge af til oprensningen. På samtlige vælgermøder på Lemvigegnen op til det seneste folketingsvalg var der ikke et eneste parti, der ikke mente, der skulle sættes penge af, og det skulle være nu. Ikke mindst partier, som i dag er en del af regeringsgrundlaget, har været i offensiven for at fortælle, at her var de i front, og de ville arbejde for pengene til ikke blot Høfde 42, men alle generationsforureningerne i Danmark. Så kom finanslovforslaget. Og hvad indeholdt det? Ikke en krone til Høfde 42 endsige til andre af generationsforureningerne. Skuffende må man sige - ja, vel nærmest utroværdigt. Når man nu har fået magt til at gøre, som man har agt, så er det sølle, at man prioriterer anderledes, end hvad man har sagt, da det gjaldt om at skaffe stemmer til valget. Men det viser endnu en gang, at når det kommer til toppolitik på Christiansborg, så fylder det ikke meget, hvad der optager sindene i de dele af landet, der ligger langt væk fra Christiansborg. Derfor er man måske heller ikke så overrasket. Høfde 42-problematikken er flere gange tidligere sendt til hjørnespark, når der skulle findes penge - uanset de mange gyldne ord, der er blevet sagt på forhånd. Men måske troede man mere på det denne gang, fordi også Region Midtjylland havde taget teten og sat penge af til, at nu skal der ske noget, inden klimaudfordringerne gør, at depotet bliver oversvømmet med flere storme og stigende vandstand. Men heller ikke regionsrådsmedlemmerne kunne påvirke deres egne partiers topfolk til at prioritere det at få ryddet op. Og hvad lyder svaret så, når man spørger politikerne om, hvad der nu skal ske? Jo, de vil arbejde hårdt på, det kommer på næste års finanslov. Hvem er det lige, der vil tro på, at det så vil ske? Det kræver en ualmindelig stor optimisme.

Sport

Fra bølgedal til guldskvulp

Annonce