Annonce
Lemvig

Kvickly-bager sat i karantæne: Skadedyr kom ned fra loftet

Sidste år i september måtte varehuschef Johan Dreier lukke Kvickly på grund af skadedyr, og det samme måtte han kortvarigt i sidste uge. Nu er den gal igen, og bageriet er lukket, men den øvrige del af forretningen er åben. Arkivfoto
Bageriet i Kvickly er i karantæne her onsdag morgen, men den øvrige butik vil være åben

Lemvig: Kvickly i Lemvig har igen problemer med skadedyr. I sidste uge måtte man lukke forretningen kortvarigt, men nu er den gal igen.

Skadedyr er kommet ned fra loftet i bageriet, som dermed er lukket her til morgen. Til gengæld vil resten af butikken være åben.

- Vi har i nat konstateret, at vores skadedyr er kommet ned fra loftet og været i vores bageri. Det betyder, vi ikke har produceret noget i nat. Bageriet er nu i karantæne. Vi har i løbet af natten haft to hunde til at gennemgå butikken og vores lagere. Her er ingen spor af skadedyr, og vi holder derfor åbent som normalt i resten af butikken, skriver varehuschef Johan Drejer her til morgen på facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

De svedte for at bekæmpe kræft

Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Annonce