Annonce
Navne

Kurt sælger sit autoværksted i Krunderup

Kurt Fiedler har været mekaniker i mere end 50 år, når han forlader arbejdsmarkedet til nytår. Heraf de godt 41 år som selvstændig. Foto: Bent Tilsted
Automester Kurt Fiedler i Naur-Sir ved Holstebro har valgt at sælge sit livsværk Krunderup Auto ApS per 1. april i år.

Krunderup: Som 67-årig mekaniker har Kurt Fiedler valgt at forlade arbejdsmarkedet til nytåret med salg af værkstedet i foråret.

Efter endt læretid og samlet ni år som mekaniker hos Oluf Østergaard ved Citröen i Holstebro, valgte Kurt Fiedler at blive selvstændig ved at overtage svigerfaderens værksted, som dengang hed Naur Smede, Maskin- og Autoværksted i 1980. Det blev senere til Naur Auto, indtil han købte grunden Sirvej 1b og byggede det nuværende værksted i 1987, som herefter fik navnet Krunderup Auto.

Det er blevet udvidet tre gange siden med vaskehal, monteringsværksted og senest i slutningen 1990'erne med salgsudstilling og større kontorfaciliteter.

Annonce


Autovækstedet i Krunderup overtages af 37-årige autotekniker Emil Ebbesen.


Kurt Fiedler har været mekaniker i mere end 50 år, når han forlader arbejdsmarkedet. Heraf de godt 41 år som selvstændig. Virksomhedens tre medarbejdere fortsætter på arbejdspladsen efter overtagelse af ny indehaver til foråret. De seneste 20 år har Fiedler været medlem af AutoMester-Kæden.

Autovækstedet i Krunderup overtages af 37-årige autotekniker Emil Ebbesen, der har arbejdet hos Hvidbjerg Auto i Holstebro de seneste 15 år.

Han viderefører værkstedet fra første april, og Kurt Fiedler forsætter med salg af biler fra salgsudstillingen på adressen frem til nytår 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Annonce