Kultur

Kunstnere indtager Vestergade

Med 17 opstillede pavilloner i Vestergade bliver dette års kunstnermarked det hidtil største. Pressebillede
Lørdag den 15. juni er der for tredje gang kunstnermarked i Vestergade i Struer. Gaden vil være fyldt med kunstnere, der både udstiller og arbejder.

Struer: Der vil være masser af kunst at kigge på, når der lørdag den 15. juni er kunstnermarked i Vestergade i Struer.

- Det er tredje gang, vi holder sådan et kunstnermarked, og med 17 opstillede pavilloner i gaden bliver markedet det hidtil største, fortæller Charlotte Hviid, der er indehaver af Ostemesteren.

Det er Charlotte Hviid, der sammen med butikschef Merethe Heimose fra Kop & Kande - på vegne af de handlende i gågaden Vestergade - har stået for planlægningen af arrangementet.

- Det første år var kunstnermarkedet utrolig godt besøgt, mens der var lidt færre besøgende sidste år. Vi håber, at mange vil kigge forbi i år, siger Charlotte Hviid.

Der er 14 kunstnere på plakaten, og desuden deltager en række elever fra billedskolen i Struer. De vil befinde sig i det tomme butikslokale på hjørnet af Vestergade og Torvegade - dér, hvor Kappel Guld, Sølv & Ure tidligere havde til huse. Her var der både være udstilling og arbejdende elever.

- Det er ligeledes kendetegnende for resten af kunstnermarkedet - der vil både være udstillinger og arbejdende værksteder. Der vil blandt andet være kunstnere, der fremstiller smykker, siger Charlotte Hviid.

Blandt deltagerne finder man også kunstnere fra det forholdsvis nye Galleri Torvegade 1 i Struer, der jo nærmest kun skal rundt om hjørnet for at være midt i kunstnermarkedet.

Der vil være levende musik til at sætte stemningen yderligere i vejret, og de kreative kunstnere opholder sig i gaden i butikkernes åbningstid, hvilket vil sige til kl. 13.

De deltagende kunstnere er: Tina Poulsen (minksjaler), Ulla Andersen (maleri), Struer Billedskole, Jonna Helmin (kort og æsker), Else Støttrup (glas), Marie Hillerup (raku), Kirsten Rysberg (galleri), Karin Toftgaard (akvarel), Britta Jespersgaard (keramik), Glasladen, Peder Christensen (pileflet), Lilli Nielsen (smykker), Pernille Langston (sølvsmykker), Jan Rysgaard (smykker) og By Grud (smykker).

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Lukker tilbud til spædbørnsforældre

Holstebro

Politikere forbarmer sig: Kirke får dispensation til byggeri, der gik galt

Kultur

Ekstra billetter sat til salg: Sting-koncert tæt på udsolgt

Fodbold

Humlums fodboldsøn skal stå i spidsen for norske pokalmestre

Lemvig

Trods fremgang til de konservative: Østerby beholder ordførerskaber

Holstebro For abonnenter

Slagteriet får ti millioner: Penge kunne være brugt bedre på børn eller ældre

Sport

Masser af ledige sæder: Tilskuerne svigter Dina

Kultur

Passionen for plader kan få Lars til at forsvinde

Annonce