Annonce
Ulfborg/Vemb

Kunstgræsbane på efterskole indviet

I fredags blev båndet klippet til den nye kunstgræsbane på Vedersø Idrætsefterskole. Det var forstander Kim Skouborg Jespersen til venstre og cheftræner Martin Holk Pedersen, som klippede snoren. Foto: Sidse Thestesen
Annonce

Ulfborg: - Det her kunstgræsanlæg giver nogle helt andre muligheder, end vi har haft før. Vi kan træne året rundt, vi kan træne flere gange, end vi har kunnet før, og man kan jo se, at eleverne virkelig nyder banen. Godt underlag. Mulighed for en masse teknisk træning. Jamen, det er bare helt fantastisk.

Sådan lyder det fra Martin Holk Pedersen, der er cheftræner på profilfaget fodbold på Vedersø Idrætsefterskole og den internationale efterskole, The Internationals, i en pressemeddelelse.

Træneren, der netop er stødt til fra AGF's eliteafdeling, glæder sig over, at kunstgræsbanen i fredags blev indviet.

Kunstgræsanlægget består af en fodboldbane i fuld størrelse, en street-basketbane og en såkaldt "Goal Station".

- Vi er mega glade for, at vi også har fået en Goal Station, som jo er top, top niveau. Det giver nemlig mulighed for, at eleverne kan komme ud og selvtræne en masse. Og så gør den en kæmpe forskel i forhold til det tekniske med afleveringer, vendinger og skudtræning. Der er otte mål med bander rundt om, og det giver bare mulighed for, at man kan sparke en masse, siger han.

Anlægget stod færdigt i slutningen af september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Millioner af nedgravede mink: Jura-eksperter sår tvivl om lovlighed af minkgrave

Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce