Annonce
Struer

Kunne bare ikke vente og får nu støtte fra kommunen

Struer Kommune støtter en renovering af facaden på Hjerm Hallen med et bidrag på 350.000 kroner. Foto: Johan Gadegaard.
Tiltrængt renovering af facaden er kun fase ét i et meget større projekt

Hjerm: Efter 24 år i regn og blæst er både facaden og de bagvedliggende omklædningsrum nu så nedslidte, at der er akut behov for en renovering af indgangspartiet til Hjerm Hallen

Det er især en baldakin ind over indgangspartiet, der er i dårlig stand.

Revner i betonen har medført, at der er trængt vand ind i den underliggende væg og ind under vinduerne.

Facaden mod vest er nu så nedslidt, at vandet er trængt ind i muren og ud gennem træværket på en baldakin ved indgangen. Foto: Johan Gadegaard

- Hallen er opført i 1977, så det er ikke så underligt, at facaden er ved at være lidt slidt, konstaterer formanden for Hjerm Hallens bestyrelse, Erik Jensen.

- Og når vi alligevel skal slå hul i facaden, vil det være både billigere og nemmere at få omklædningsrummene renoveret i den samme omgang, vurderer han.

Alt i alt er det et projekt til cirka 700.000 kroner, og kultur- og fritidsudvalget i Struer Kommune har nu bevilget Hjerm Hallen et bidrag på det halve.

- Vi imødekommer Hjerm Hallens ansøgning og vil gerne støtte projektet, siger udvalgsformanden, Lars Møller Pedersen (S).

De resterende 350.000 kroner finder Hjerm Hallen selv.

Annonce

Kun fase ét

- Det er noget, vi meget gerne vil i gang med så hurtigt, det kan lade sig gøre, så vi kan være færdige, når den nye vintersæson går i gang til august, fortæller formanden for Hjerm Hallens bestyrelse, Erik Jensen.


Det er noget, vi meget gerne vil i gang med så hurtigt, det kan lade sig gøre, så vi kan være færdige, når den nye vintersæson går i gang til august.

Erik Jensen, formand, Hjerm Hallens bestyrelse


Med bidraget fra Struer Kommune er der nu udsigt til, at det kan lade sig gøre, og samtidig vil der blive arbejdet videre på at få realiseret det helt store udvidelses-projekt omkring Hjerm Hallen: Et projekt til 25 millioner kroner, som blandt andet har fået forhåndstilsagn om et bidrag fra Struer Kommune på fire millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce