Annonce
Struer

Kun få ledige grunde tilbage på Kjelding Høj

Struer Kommune er godt på vej til at få solgt de sidste byggegrunde på den kommunale udstykning på Kjelding Høj. Så i løbet af i år vil Struer Kommune udvide udstykningen og rykke bygrænsen endnu længere mod syd. Foto: Johan Gadegaard
Struer Kommune vil udvide udstykningen på Kjelding Høj og forventer at kunne skubbe bygrænsen endnu længere mod syd allerede i år.
Annonce

Struer: Struer Kommune har siden 1. januar 2018 fået solgt 19 byggegrunde.

Det går altså ikke helt så hurtigt som for eksempel i Holstebro.

- Men i betragtning af, hvordan det gik for et par år siden, kan vi kun være tilfredse, vurderer borgmester Niels Viggo Lynghøj (S).

Dengang var der tale om en fordobling af salget, da Struer Kommune fik solgt byggrund nummer to på et år.

- Der er vi slet ikke længere, konstaterer Niels Viggo Lynghøj.

Ser man på oversigten over ledige byggegrunde på de kommunale udstykninger, er der da også ved at være udsolgt på Kjelding Høj, hvor Struer Kommune nu lægger op til et opkøb af yderligere et areal, så udstykningen kan udvides ud over markerne mod syd.

- Vi forventer at kunne komme i gang med en byggemodning i løbet af i år, og vi arbejder også med en ny udstykning i Hjerm, fortæller Niels Viggo Lynghøj.

Samtidig noterer han sig, at priserne stiger på de eksisterende boliger

- Prisstigningerne er de højeste i hele Midt- og Vestjylland, og selv om vi må erkende, at udgangspunktet var temmelig lavt, så er det i alle tilfælde et udtryk for, at der sker noget på boligmarkedet, og det kan vi kun være glade for i Struer Kommune, siger han.

Prisstigningerne er de højeste i hele Midt- og Vestjylland, og selv om vi må erkende, at udgangspunktet var temmelig lavt, så er det i alle tilfælde et udtryk for, at der sker noget på boligmarkedet, og det kan vi kun være glade for i Struer Kommune.

Niels Viggo Lynghøj (S), borgmester, Struer Kommune

Annonce

Også almene boliger

Ud over arbejdet med at få solgt de ledige byggegrunde på de kommunale udstykninger vil der også snart blive sat grunde til salg på den private udstykning i Gartnerlunden, hvor Nordvestbo også vil bygge nye almene boliger.

Det samme er tilfældet ved Sejlerhusene på Fjordvejen, hvor Struer Boligselskab har lagt billet ind på at overtage ansvaret for byggeriet af boliger på en del af udstykningen, og desuden vil Struer Boligselskab gerne bygge nye ældreboliger ved det nye aktivitetscenter i Hjerm, når alle detaljerne falder på plads.

Ledige byggegrunde

Efter et salg af 19 byggegrunde i Struer Kommune siden 1. januar 2018 er der nu ved at være udsolgt på Kjelding Høj. Men der er stadigvæk følgende grunde til salg:

Kjelding Høj: To ledige og syv reserveret

Ølbygaardparken: 12 ledige

Strandbjerggårdparken, Bremdal: Seks ledige og to reserveret

Asp: Fire ledige på Kirketoft.

Linde: To ledige på Brattingbjerg

Hjerm: 26 ledige i Højgaardsparken

Humlum: To ledige på Bakke Allé og to ledige på Majas Vej

Hvidbjerg: 11 ledige på Valmuevej, to på Orkidevej og én reserveret på Stadionalle

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Holstebro

70 kontroller i weekenden: Politiet fandt intet galt

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce