Kultur

Kronprinsesse Mary blev rørt over Regines historie

Med sig til jubilæet havde Regine sin gode ven Villads Skovsted , der også fik lov at møde kronprinsessen. Privatfoto
Der var masser af ros til 15-årige Regine Jokumsen fra Linde, da hun holdt tale for kronprinsesse Mary i anledningen af julemærkehjemmet i Hobros 80 års jubilæum

Linde/Hobro: Torsdag var en stor dag for 15-årige Regine Jokumsen fra Linde. Hun skulle til Hobro, tilbage til det julemærkehjem, som hun for tre år siden boede på i ti uger, en oplevelse, som ændrede hende for livet.

Her skulle hun holde tale i anledning af julemærkehjemmets 80 års jubilæum - og blandt tilhørerne var kronprinsesse Mary, der er protektor for Julemærkefonden. Før den store dag var Regine Jokumsen meget spændt på at skulle møde kronprinsessen, og oplevelsen skuffede ikke.

- Det gik over al forventning, siger Regines mor, Elin Jokumsen, til Dagbladet dagen efter den store begivenhed.

- Hun fik helt vildt meget ros. Hun var så dygtig, og havde så god en ro på sig selv under det hele. Bagefter var der en, der kom og fortalte hende, at hun måtte love at fortsætte med sine talegaver, for det var virkelig noget, hun kunne, siger en stolt mor.

Både Regine og Elin fik også mulighed for at udveksle et par ord med kronprinsesse Mary, der også kun havde gode ting at sige om Regines tale og tilstedeværelse.

- Mary var dybt rørt over talen og roste hende rigtig meget. Hun fortalte mig, at Regine var meget velformuleret og reflekteret, og at jeg godt kunne være stolt af hende, hvilket jeg jo også er, fortæller Elin Jokumsen.

På forhånd havde Regine håbet, at der var mulighed for at få et billede med kronprinsessen, men hun behøvede slet ikke at spørge. Ifølge Elin Jokumsen spurgte kronprinsesse Mary selv, om Regine mon ville have noget imod at få taget et billede sammen med hende. Resultatet kan du se her.

Regine Jokumsen boede på julemærkehjemmet i Hobro i 2016 i ti uger, da hun efter en flytning fra Norge til Danmark havde det socialt og psykisk svært. På julemærkehjemmet tabte hun sig, lærte at anerkende sig selv og trives i dag med fritidssport, skole og venner.

Mary var dybt rørt over talen og roste hende rigtig meget.

Elin Jokumsen, mor til Regine Jokumsen

0/0
Annonce
Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Kultur

Sidste dag med Kentaurlandsbyen

Kultur

Kilen Rock er klar til to dage, men formanden er blevet overrasket

Kultur For abonnenter

Anne, Sanne og Lis triumferede: Fortræffelig fredagsfest med toptunet trekløver

Forrygende: De 7000 publikummere i Ceres Arena i Aarhus genererer en elektricitet, som forplanter sig ned i halgulvet, allerede inden Anne, Sanne og Lis indtager scenen. Med dette publikum i ryggen kan det ikke gå galt, tænker jeg et par minutter før kampstart. Den forudsigelse viser sig at holde stik. Lyden i arenaen er fremragende (omend til den høje side), bandet spiller nærmest fejlfrit og de tre kvinder, som alles øjne og ører hviler på, leverer ikke mindre end en pragtpræstation. Allerede fra åbningsnummeret, Anne Linnet Bands "You're Crazy", konstaterer jeg, at de tre ikoniske, danske sangerinder synger markant bedre end flertallet af deres jævnaldrende mandlige kolleger. I de første sange er det især Sanne Salomonsens soulede stemme, som imponerer mig. Jeg har ikke hørt hende synge bedre i 15 år. Det er sikkert, selvsikkert og sprudler af determination. Da hun alene på scenen trakterer med "Det er ikke det, du siger", er det svært ikke at få gåsehud i den glohede arena. Ufatteligt, at hun kan proppe så meget nerve og sjæl ind i et nummer, hun må have fremført mange hundrede gange.

Kultur

Sub Festivalen er i gang: - I Holstebro er det sgu cool at være frivillig

Kultur

Forlag sletter 'Lille negerdukke' og andre rim fra Halfdan Rasmussen-bog: - Min far var alt andet end racist

Kultur

Daniel skaber melankolske toner under brobuerne

Annonce