Annonce
Holstebro

Krolfklub har fået tag over hovedet

Både bestyrelse og medlemmer trak i arbejdstøjet for at bygge det lille  klubhus ved Krolf Storådalen. Privatfoto
Frivillige har brugt omkring 170 timer på byggeprojekt.
Annonce

Holstebro: - Krolf Storådalen har vist sig at være en særdeles god idè.

Konstaterer Askov Boutrup, formand for klubben hjemmehørende ved golfklubben ved Frøjkvej i Holstebros udkant, der nu også har fået tag over hovedet i form af et lille klubhus.

Formålet med krolf-projektet har været at få folk væk fra lænestolen, ud i naturen, være i bevægelse og være en del af et socialt fællesskab et par gange om ugen.

Oprindeligt blev krolf startet som en aktivitet under Holstebro Y`s Men`s Club. Frivillige herfra har været de bærende kræfter for etablering af banerne. I dag er Krolf Storådalen en selvstændig forening med egen bestyrelse. Men stadigvæk med gode relationer til Holstebro Y`s Men`s Club.


Et meget stort projekt, som ikke har været mulig uden økonomisk støtte

Askov Boutrup, formand Krolf Storådalen


- Det kom til udtryk ved etableringen af det 20 kvadratmeter store læskur med depotrum, hvor mange frivillige fra klubben var den bærende kraft i arbejdsdelen, fortæller Askov Boutrup.

Der er foreløbigt blevet brugt omkring 170 frivillige arbejdstimer på projektet, der kommer til at koste cirka 80.000 kroner. Og man er ikke helt færdig.

"Klubhuset" blev officielt indviet sammen med afviklingen af de uofficielle DGI-mesterskaber i krolf. Her er Birte Ahle fra DGI i gang med holdinddeling. Privatfoto

- Vi mangler stadig at få huset helt færdigt - vinduer i gavlen, indretning af depotrum, huset skal males sort til foråret med mere, og hvis det lykkes at skaffe pengene: Et mini-solenergianlæg, så vi kan få lys i depotrummet. Vi ønsker at være en "grøn forening", derfor solceller, oplyser formanden, der siger stor tak for opbakning fra flere sider.

-  Et meget stort projekt, som ikke har været mulig uden økonomisk støtte fra blandt andet Færchfonden, Vestforsynings Initiativpulje, LAG Struer-Holstebro,  Holstebro Kommune og et lånetilsagn fra Holstebro Y’s Men`s Club, fortæller formanden.

Det  første spil på krolf-banen blev spillet den 7. marts 2016. Der spilles på to baner, og foreningen har omkring 80 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce