Annonce
112

Kro-ejer om brand: Jeg havde en anelse om, at det var det, der var sket

Branden på Humlum Kro var påsat, viser politiets undersøgelser. En 26-årig mand er sigtet i sagen. Foto: Johan Gadegaard
Næsten en måned efter den voldsomme brand, der skadede store dele af Humlum Kro, er en 26-årig mand blevet sigtet for brandstiftelse i sagen. Ejeren af kroen havde en fornemmelse af, at det var det, der var sket
Annonce

Humlum: Først forlød det, at branden formentlig var startet i en vinkøler i receptionen. Men fredag eftermiddag offentliggjorde politiet, at en 26-årig mand var blevet anholdt og sigtet for forsætlig brandstiftelse på Humlum Kro, der blev svært ødelagt i en omfattende brand tidligt om morgenen den 16. september. Kroen har lige siden været spærret af til politiets undersøgelser, der har været omfangsrige og taget tid.

- Han blev anholdt torsdag klokken 9.24, og han blev løsladt igen efter at være blevet afhørt, da vores jurister vurderede, at der ikke var grundlag for et grundlovsforhør, bekræfter Midt- og Vestjyllands Politis efterforskningsleder på sagen, Thomas Van Der Norde overfor Dagbladet.

Den 26-årige er dog stadig sigtet i sagen, og politiets undersøgelser står stadig på, hvorfor de ikke har flere kommentarer.

Den 135 år gamle kro har siden marts i år været forpagtet af det unge par Jeanette og Kenneth Thomsen. De to havde solgt deres hus i Jerlev nær Vejle og købt et nyt i Humlum for at udleve deres store drøm om at drive en kro.

Ejeren af kroen er Tonny Hedegaard, der selv drev den i 24 år, og han havde en anelse om, at branden måske kunne være påsat.

- Politiet havde antydet det overfor mig. Men det er ikke rigtig gået op for mig endnu, at branden er påsat. Jeg synes, det er så groft, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Holstebro

Vinderup ramt af indbrudsbølge

TTH Holstebro For abonnenter

Udvisningshelvede var med til at knuse drømmen om tredje pokaltitel: Min følelse er, at dommerne var noget hårdere ved os end ved dem

Annonce