Annonce
Navne

Kresten Schultz-Jørgensen træder ind i Ensemble MidtVests bestyrelse

Ensemble Midtvest får nyt bestyrelsesmedlem - og så er rammenaftalen for 2021-2024 også lige faldet på plads.. Foto: Caroline Bittencourt

Jobnyt: CEO og stifter af rådgivningsvirksomheden Oxymoron, Kresten Schultz-Jørgensen, indtræder i Ensemble MidtVests bestyrelse, skriver ensemblet i en pressemeddelelse.

Nyheden kommer samtidig med, at Ensemble MidtVests rammeaftale for perioden 2021-2024 netop er faldet på plads med Statens Kunstfond. En fire-årig aftale, der endnu engang er indgået mellem Ensemble MidtVest, Herning Kommune, Holstebro Kommune, Struer Kommune samt Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik.

- Bestyrelsen har arbejdet målrettet på at finde et nyt medlem med netop de kompetencer, som Kresten Schultz-Jørgensen bringer til bordet, fortæller bestyrelsesformand Annemette Færch i pressemeddelelsen, og fortsætter:

- Kresten kommer med 25 års erfaringen inden for ledelse og strategisk kommunikation i blandt andet medie-og kulturbranchen, og beskæftiger sig med positionering, branding og PR i sin rådgivningsvirksomhed. Det gør ham til en yderst kvalificeret kandidat, der ikke blot supplerer bestyrelsens øvrige kompetencer og fagligheder, men som også er et vigtigt fokus, når det kommer til indsatsområderne i den strategi, der ligger til grund for den nye rammeaftale.


Kresten kommer med 25 års erfaringen inden for ledelse og strategisk kommunikation i blandt andet medie-og kulturbranchen.


Kresten Schultz-Jørgensen glæder sig ligeledes over at træde ind i samarbejdet omkring ensemblet.

- Ensemblet har en rigtig spændende position i dansk musikliv, og der er med både den lokale forankring og en international orienteret ensemblechef fantastiske muligheder. Jeg glæder mig til at være med på rejsen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Holstebro

55-årig gemte stikvåben i bilen

Annonce