Annonce
Holstebro

Krarup: Forstår godt erhvervslivet

Skal man til Hamborg, så tror jeg sådan set, det er lige meget, om man skal køre den ene eller anden vej uden om Herning, siger Lars Krarup. Arkivfoto.

I Herning bakker man fuldt ud op om planerne om at gøre det sidste stykke motorvej færdig.

Annonce

Herning: Om motorvejen kommer til at gå den ene eller anden vej uden om Herning, er ifølge borgmester Lars Krarup (V) mere en detalje.

- Jeg forstår godt, at erhvervslivet i og omkring Holstebro gerne vil kobles op på det europæiske motorvejsnet, siger han.

Han roser derfor initiativet, hvor erhvervsfolk i Holstebro-området er gået sammen for at lægge pres på, at det sidste stykke motorvej nordøst om Herning bliver gjort færdigt.

- Symbolværdien i, at man er knyttet op på hele motorvejsnettet, skal man ikke underkende. Men skal man til Hamborg, så tror jeg sådan set, det er lige meget, om man skal køre den ene eller anden vej uden om Herning, siger Lars Krarup.

Han tror og håber også selv på, at det sidste stykke motorvej bliver bygget færdigt.

- Der vil være nogle overløbsmidler fra den motorvej, som man er ved at bygge, og det vil være naturligt at bruge dem på at gøre motorvejen helt færdig, siger Krarup og peger på, at nu er motorvejen ved at være så synlig, at det ikke længere bare er et "problem", som man skal forholde sig til engang i fremtiden:

- Det er snart, at motorvejen er klar, og det naturlige vil da også være at gøre den færdig, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Magiske koncerter på plænen

Struer

Calle hopper over træflisen

Sport

Skive gafler HB-topscorer

Annonce