x
Annonce
Erhverv

Krøyer Pedersen flytter på havnen

Her er det de statsautoriserede revisorer Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov (t.v.) og Bent Rønnest foran Krøyer Pedersen, Struers fremtidige domicil. Privatfoto

Struer: Krøyer Pedersen i Struer fraflytter til sommer Torvegade 2 for i stedet at flytte ind hos Værftet, Ved Fjorden 2.

Det sker med virkning fra 15. august, oplyser virksomheden, der har befundet sig i Torvegade siden slutningen af 1980'erne.

- Det er et spørgsmål om at få nogle lysere og mere moderne lokaler, fortæller Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov, statsautoriseret revisor.

Der bliver plads til lidt flere skriveborde i det nye, så man er fremtidssikret, som Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov udtrykker det.

- Men det er mere et spørgmål om at kunne få nogle lidt mere tidssvarende lokaler med parkering lige ved kontoret og et kontor, som minder mere om det, vi har i Holstebro.

Der er 17 medarbejdere hos Krøyer Pedersen i Struer, og de har rigtig travlt lige nu, hvor det er regnskabssæson.

- Det her er altid en travl tid for os, og corona giver lidt udfordringer i måden, vi er vant til at arbejde på, og så har den del med lønkompensation givet en masse spørgsmål fra kunderne, fortæller Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Annonce