Annonce
Struer

Kontant støtte til både vandhunde og bold

Struer Funpark får i år etableret en meget større bane, og med støtte fra Struer Kommune bliver der nu fri adgang på udvalgte datoer for både skoleelever og børn i skolernes SFO. Privatfoto
Thyholmerne sætter turbo på foreningslivet, og på havnen i Struer får både skaterklubben, Linde Boldklub, de unge i pakhuset og Struer Funpark kontant støtte fra kommunen til aktiviteter og en sommerfest ud over det sædvanlige.

Struer: Kultur- og fritidsudvalget afsatte for et par måneder siden 350.000 kroner til en genstartspulje, som skulle være med til at understøtte en kick-start af foreningslivet i Struer Kommune efter det seneste års tid med smitterisiko, der har gjort det umuligt at samle medlemmerne til de sædvanlige aktiviteter.

Første ansøgningsrunde er nu gennemført, og alt i alt er der bevilget 145.000 kroner i støtte til et bredt udvalg af aktiviteter.

Struer Funpark, som er i fuld gang med at få etableret en ny og meget større tumleplads for vandhunde i alle aldre i havnebassinet ved kurbadet, havde søgt om at få bevilget et bidrag på 35.000 kroner, så der på udvalgte datoer kunne åbnes for fri adgang for både skoleelever og børnene i skolernes SFO i løbet af sommerhalvåret.

Annonce

Kultur- og fritidsudvalgets medlemmer var enige om, at det var et godt initiativ, men for at fordele sol og vind så nogenlunde ligeligt mellem de mange foreninger i Struer Kommune var der også enighed om at reducere støtten til 10.000 kroner.

Fodboldfest på havnen

Skaterforeningen søgte om støtte på 50.000 kroner og fik 12.000 kroner til en dag med aktiviteter på havnen, hvor der også vil blive lagt an til et par gode dage med sommersjov i både hoppeborge og med fodbolden, når Linde Boldklub arrangerer fodboldfest i forbindelse med afviklingen af de indledende runder under EM med det danske landshold på banen i Parken i København.


Vi tager stilling til de næste ansøgninger 31. maj, og der er stadigvæk 195.000 kroner i puljen.

Lars Møller Pedersen (S), formand, kultur- og fritidsudvalget, Struer Kommune


I Struer vil Linde Boldklub gøre opmærksom på klubbens mange tilbud med en bred vifte af tilbud på havnen i Struer, og Struer Kommune støtter nu projektet med et tilskud på 40.000 kroner.

Thyholm IF fik 8.000 kroner til sommersjov i Hvidbjerg. Thyholm - foreningen for udvikling og sammenhold blev tilgodeset med et tilskud på 25.000 kroner til en lang række pop-up arrangementer i et samarbejde med flere af de lokale foreninger på Thyholm.

Struer Karateklub fik 9.861 kroner til indkøb af tre boksesække, som også kan bruges under åben himmel.

De unge, som har fået sig et fristed i et af pakhusene på havnen, får 20.000 kroner, som bliver øremærket et honorar til et spirende talent på musikscenen, som skal afslutte en lørdag aften  under en weekendsamling for netop de unge til august.

Andre må afvente den næste ansøgningsrunde.

Resen-Humlum IF fik afslag på en ansøgning om 36.868,75 kroner til en oppustelig fodboldbane med blæser, som efter planen skulle bruges under årets fodboldskole i klubben.

Men ikke et endegyldigt afslag.

- Vi ville bare gerne høre, hvad det ville koste at leje banen i stedet for at købe den, fortæller formanden for kultur- og fritidsudvalget i Struer Kommune, Lars Møller Pedersen (S), som understreger, at der stadigvæk er mulighed for at få støtte fra genstartspuljen på de 350.000 kroner.

- Vi tager stilling til de næste ansøgninger 31. maj, og der er stadigvæk 195.000 kroner i puljen,  oplyser han.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Belgierne er klar med gestus mod Danmark: Verdens bedste landshold vil hylde Christian Eriksen

Annonce