Annonce
Struer

Kontant opbakning fra kommunen til VM-stævne i Struer Energi Park

Mens Dina Thorslund koncentrerer sig om sin træning, kæmper hendes træner og manager, Thomas Madsen, for at finde sponsorer, der vil være med til at sikre det økonomiske fundament under et stort VM-stævne i Struer Energi Park 20. juni. Arkivfoto:
Dina Thorslund og hendes træner, Thomas Madsen, kæmper videre for at få afviklet et stort VM-stævne i Struer Energi Park 20. juni
Annonce

Struer: Da landet lukkede ned, var Dina Thorslunds træner og manager, Thomas Madsen, lige kommet så godt i gang med at tegne sponsorater til det planlagte storstævne i Struer Energi Park 16. maj, hvor Dina Thorslund skulle forsvare sin VM-titel i en kamp mod Gabriela Bouvier fra Uruguay.

Et stævne, som er udskudt til 20. juni, og i øjeblikket står hele det store arbejde med at få alt til at falde i hak så også mere eller mindre i stampe.

Men Søren Jensen, som driver virksomheden Joca i Vinderup, og Poul Jakobsen fra PBC Miljø i Struer har sammen med Peter KK meldt sig klar til at støtte projektet med både kontant opbakning og hjælp til at komme i mål.

Når vi får både logo på gulvet og andre betingelser opfyldt, vil det være penge, vi kan få mange gange igen i form af positiv omtale af Lydens By.

Niels Viggo Lynghøj (S), borgmester, Struer Kommune

Annonce

En solid bund

Så Thomas Madsen kæmper videre, og på en dag, hvor han som alle andre er låst fast og bliver udelukket fra den mere personlige kontakt med de potentielle sponsorer, kan han glæde sig over et tilsagn fra Struer Kommune om at støtte stævnet med et bidrag på 150.000 kroner.

En beslutning, der blev truffet under et møde i kommunens økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalg tirsdag formiddag.

- Vi vil gerne støtte projektet, fortæller borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) efter mødet, som blev afviklet i byrådssalen, så der var godt med afstand mellem de syv medlemmer af udvalget.

- Når vi får både logo på gulvet og andre betingelser opfyldt, vil det være penge, vi kan få mange gange igen i form af positiv omtale af Lydens By, vurderer Niels Viggo Lynghøj, og hos Thomas Madsen lægger de 150.000 kroner sig som en solid bund i kassen, der gerne skulle fyldes op med sponsorater for lidt over en halv million kroner for at få enderne til at nå sammen.

Annonce

Hårdt arbejde

Gabriela Bouvier skal blandt andet have billetten betalt, så hun kan blive fløjet ind fra Uruguay. Der skal findes overnatning til både Dina Thorslunds modstander og de øvrige deltagere i stævnet, som kommer til at byde på fem eller seks kampe med professionelle boksere i ringen. Der skal midler ind til forplejning og til leje af Struer Energi Park. Listen er lang, og som udgangspunkt er det Thomas Madsen, der trækker læsset.

Dina Thorslund skal have ro til at passe sin træning.

- Så der er et stykke vej endnu. Det bliver hårdt arbejde, når vi for alvor kan komme i gang igen. Men vi har før været i modvind, konstaterer Thomas Madsen med et håb om, at nogle af de mange virksomheder, som klarer sig nogenlunde helskindet gennem de næste par måneder, vil være villige til at yde et bidrag, når hjulene igen begynder at rulle i et lidt højere tempo end i dag.

- Dem, der har sagt ja, holder heldigvis fast i, at de gerne vil være med, fortæller han og fortsætter sine forberedelser til stævnet så godt, han nu kan.

- Vi må som udgangspunkt gå ud fra, at vi kan gennemføre stævnet 20. juni. Indtil der bliver meldt noget andet ud, er det det, vi går efter, fortæller han som den ansvarlige for alt det praktiske i forbindelse med det kommende VM-stævne i Struer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce