Annonce
Holstebro

Konkurs i maj: Klar til at åbne ny butik i nabobygningen

Jesper Dalsgaard er meget glad for, at der er investorer, der tror på hans evner som butiksbestyrer, selv om han var igennem en konkurs i foråret med Marcus. Foto: Lars Hedegård Nielsen
Herretøjsbutikken Marcus i Nørregade måtte lukke på grund af konkurs i maj. Kassen var tom, erkendte butikschef Jesper Dalsgaard. Nu får han en ny chance, når Tøjeksperten åbner igen i Holstebro om en måned. Investorer tror på ham. Hans egen kasse er tom.
Annonce

Holstebro: Butikschef Jesper Dalsgaard spillede med helt åbne kort, da herretøjsbutikken Marcus gik konkurs tilbage i maj.

- Der var ikke mere at skyde med. Vi manglede simpelthen penge i kassen. Det gør meget ondt, at det slutter nu. Det har været en meget stor del af mit liv. Til august er det 16 år. Jeg har været i detailhandlen, siden jeg var 16 år, så det er klart, at det fylder meget, sagde Jesper Dalsgaard til Dagbladet.

Han lagde ikke skjul på, at det ville blive dyrt.  Men konkursen var uundgåelig. En fælles nødvendig beslutning mellem ham og Marcus-kæden.

Men der gik ikke mange dage, inden investorer og andre handelsfolk havde fat i den erfarne tøjmand, der siden konkursen har arbejdet med midlertidige outlet-butikker i gågaden.

Nu er døren igen åben for et comeback med en tøjbutik i gågaden.

- Jeg forventer, at vi kan åbne butikken i uge 43. Der er en del arbejde, der skal gøres, og jeg skal have ansat en dygtig sælger, inden vi åbner, siger Jesper Dalsgaard.

Han har grund til at smile - for pausen væk fra handelslivet i gågaden blev kortere end forventet.

- Jeg er meget glad for, at der er to personer, der tror så meget på mig, at de vil investere i, at  jeg kan blive franchisetager og begynde igen.  Jeg har ikke selv midlerne efter konkursen i foråret. Jeg glæder mig meget til at åbne , siger Jesper Dalsgaard.

Annonce

Endnu et comeback

Da muligheden bød sig, var han ikke i tvivl om, at han gerne ville tilbage. Ikke mindst fordi andre troede på hans evner, når det gælder service og salg af tøj til drenge og mænd.

- Det har været en meget stor del af mit liv. Lige siden jeg var 16 år. Jeg ser frem til at møde både nye og gamle kunder, siger Jesper Dalsgaard.

Den nye herretøjsbutik er en gammel kending i Holstebro.  I hvert fald på navnet. Jesper Dalsgaard skal styre Tøjeksperten, der dermed genåbner i gågaden. Før sommerferien valgte Tøjeksperten at lukke deres egen butik i Holstebro. Men den er klar til at give Holstebro en ny chance med Jesper Dalsgaard som bestyrer og efter franchisemodellen.


Jeg forventer, at vi kan åbne butikken i uge 43. Der er en del arbejde, der skal gøres, og jeg skal have ansat en dygtig sælger

Jesper Dalsgaard


Og Jesper Dalsgaard får ikke svært ved at finde den nye butik i Nørregade, der faktisk bliver nabo til Marcus, hvor der nu er frisørsalon. Tøjeksperten genåbner i Nørergade 50, hvor butikkerne "Tøj & Sko" og senest "Knock-Outlet" har haft adresse i mange år.

- Jeg er glad for, at jeg har en kæde som Tøjeksperten bag mig. De har et koncept, men det er samtidig muligt at sætte sit eget præg på butikken. I første omgang vil vi henvende os til mellemgruppen. Det skal ikke være det dyreste tøj, men heller ikke det billigste. Her er der et marked, siger Jesper Dalsgaard, der glæder sig til sit comeback i oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Debat

Riv Buchholtz' Hus ned!

Annonce