Annonce
Mad og drikke

Kompotdog

Kompotdog. Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Det skal være nemt at lave noget nyt. Jeg har lavet en utrolig nem kompot af løg og svampe til denne uges madskole, som her i april handler om hotdogs.

Dermed har du en kompotdog. Så behøver man ikke mere for at imponere sine gæster eller sin kone.

Du kan jo altid drikke en god rosévin til. Jeg ved tilfældigvis, at man kan få en god en, som hedder ”Skål Søster”. Det er da sjovt.

Opskrift:

6 grillpølser

6 briochepølsebrød

6 spsk. grovkornet sennep

1 bakke løgspirer

Rødløg-svampe-kompot:

2 store rødløg

180 g kantareller eller andre svampe

2 spsk. rørsukker

1 spsk. rødvinseddike

Salt og peber

Pil løgene og skær dem i skiver.

Sauter løgskiverne på en varm pande med rørsukker, til de karamelliserer, tilsæt nu eddiken og kog ind.

Rist kantarellerne med. Smag til med salt og peber.

Steg pølserne ved svag varme i cirka 10 minutter.

Skær et snit i toppen af brødet.

Smør brødet med sennep og top med kompotten af svampe og løg.

Læg til sidst en lille håndfuld spirer på.

Kompotdog. Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce