Annonce
Læserbrev

Kommunalpolitik. Appel til erhvervslivet: Meld jer nu på banen

Annonce

Debat: Jeg har nu flere gange harceleret over vores socialistisk ledede byråd, deres økonomiske uansvarlighed, og deres potpourri af mærkværdige prioriteringer og beslutninger.

Nu er tiden inde til en appel til erhvervslivet i Holstebro. Den borgerlige opposition i byrådet har åbenlyst hårdt brug for, at I melder jer på banen. De har brug for jeres synlige opbakning til at skabe et borgerligt flertal, og dermed grundlag for en sund erhvervspolitik i Holstebro kommune.

Der er brug for, at I belyser og italesætter de udfordringer, I møder i hverdagen, og den sump, I slæbes gennem, hver gang I søger mulighed for at udvikle jeres forretning.

Med de manglende protester fra erhvervslivet får man det indtryk, at I egentlig er meget godt tilfredse med den nuværende erhvervspolitik. Men er I det???

Der er mange eksempler på uhensigtsmæssig og langsommelig sagsbehandling i Holstebro Kommune, og på at der træffes beslutninger, der i hvert fald ikke er til erhvervslivets – og dermed borgenes - bedste. Desværre kommer disse eksempler aldrig rigtigt frem i lyset og i medierne.

Det virker desværre som om, at man er bange for at tone flag i Holstebro? At man er bange for at miste kunder/forretning, hvis man tilkendegiver, at man støtter det ene eller andet parti? Jeg er ikke selv selvstændig, så det er en gratis omgang for mig, men jeg siger alligevel: Hvis en kunde vælger din forretning eller virksomhed fra på grund af et politisk tilhørsforhold, siger det kun noget om kunden. Ikke om dig.

Den kloge forbruger køber sit produkt, hvor man får det bedste produkt til den bedste pris.

Bent Moesby fik i Dagbladet tonet rent flag på en måde, hvor man ikke var i tvivl om, hvad han mente. Nogle vil nok mene, at tonen var lige frisk nok – men hvor var det egentlig befriende. Meeen man kan jo også tone flag på en mere diplomatisk måde og stadig belyse problemerne. Det vigtigste er, at de bliver belyst.

Politikken ført af det socialistiske flertal, svarer til en mælkebonde, der gerne vil øge sin indtjening, og derfor sparer på vand, foder og ordentlige forhold for sine køer. Den dårlige bonde satser på øget overskud ved besparelser og ved blot at skrue op for suget på malkemaskinen dag for dag. Han malker sin besætning ihjel ….

Vi har brug for den kloge bonde. Ham, der øger sin indtjening ved at passe godt på sin hjord. Ham, der sørger for at passe og pleje sin besætning så godt som muligt. Ham, der måske endda sørger for at øge sin besætning, og derved viser den rette forståelse for fokus på vækst og dermed øget indtjening.

Kort sagt – vi har brug for et borgerligt flertal i Holstebro Kommunes byråd.

Det er NU, hvis flertallet skal vendes til borgerlig side. Der er kun to år til næste valg!

Den borgerlige opposition er oppe mod en rar og vellidt borgmester. Og HC sidder på netop det mandat, at han er en sympatisk og venlig fyr, og kun dét. Han har ikke vist politiske resultater, men tværtimod sendt kommunen ud i en nedadgående spiral.

Men belyses forskellen mellem rød og blå politik ikke tydeligt, ja så er der jo egentlig ikke et reelt alternativ.

Og hvorfor skulle folk så stemme anderledes end de plejer?

Henrik Bohl Pedersen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce