Annonce
Struer

Kommunaldirektør sagde op på grund af sygdom: Nu er han sigtet for kreditkortsvindel

Officielt var det sygdom, der fik tidligere kommunaldirektør i Struer Mads Gammelmark til at stoppe. Nu er han sigtet for at have misbrugt kommunens kreditkort. Arkivfoto: Morten Stricker
Officielt var det sygdom, der fik tidligere kommunaldirektør i Struer Mads Gammelmark til at stoppe. Nu er han sigtet for at have misbrugt kommunens kreditkort.
Annonce

Struer: Anklagemyndigheden har sigtet tidligere kommunaldirektør i Struer Kommune Mads Gammelmark for misbrug af dennes kommunale kreditkort.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemedelelse.

"En tidligere kommunaldirektør i Struer Kommune er sigtet for mandatsvig ved uberettiget at have brugt et kommunalt kreditkort 174 gange. Forbruget er på 123.098 kroner i alt," skriver politiet i en pressemeddelelse. Anklagemyndigheden vil nedlægge påstand om fængselsstraf. Desuden vil der på vegne af Struer Kommune blive nedlagt påstand om erstatning.

Officielt opsagde Mads Gammelmark selv sin stilling som kommunaldirektør i begyndelsen af august, da han via brev meddelte kommune, at ”han på grund af sygdom ikke længere kan bestride stillingen som kommunaldirektør.”

I den anledning beklagede Økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalget, at Mads Gammelmark af den årsag må stoppe, men respekterer naturligvis hans beslutning.

Siden har Struer Kommune ikke villet kommentere på opsigelsen, hvor Mads Gammelmark fuldstændig afskrev sig muligheden for at få penge med.

Nu viser det sig så, at Gammelmark i forbindelse med opsigelsen blev politianmeldt, efter der blev fundet store uregelmæssigheder i hans brug at det kommunale Mastercard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce