Annonce
Sport

Kommende Holstebro-spiller udtaget til A-landsholdet

Michala Møller har været stærkt spillende for Herning-Ikast i anden halvdel af sæsonen og er nu blevet belønnet med en udtagelse til landsholdet. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Holstebro: Da Holstebro Håndbold i januar offentliggjorde, at klubben havde skrevet en to-årig kontrakt med Michala Møller fra Herning-Ikast Håndbold fra sommeren, tøvede man ikke med at kalde den kommende bagspiller for et stortalent.

Og der er noget om det. I hvert fald har landstræner Jesper Jensen onsdag udtaget den 21-årige playmaker til en træningssamling med A-landsholdet fra den 21.-27. juni i Skærbæk.

- Det er dejligt for os, at vi her på bagkant af sæsonen får mulighed for at træne sammen. Samlingen er værdifuld for holdet, da den skal bruges som et vigtigt led i vores VM-forberedelse, siger Jesper Jensen i en pressemeddelelse.

Annonce

Med i truppen er også fire spillere, der tidligere har haft hjemmeadresse i Gråkjær Arena, i form af Sandra Toft, Lærke Nolsøe, Line Mai Hougaard og Louise Burgaard.

Landsholdet spiller ikke kampe i forbindelse med træningssamlingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vikingerne mødte gamle finske kendinger

Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Struer For abonnenter

Ensomhed dræber, men hvad gør man, når ægtefællen dør, og huset er alt for stort og tomt: 89-årige Kristian viser en vej

Annonce