Annonce
Holstebro

Kombardo: Ny bus fra Holstebro til København

Fra mandag den 6. juli vil der være én eller to daglige afgange med bus mellem Holstebro og København. Kombardo Expressen er med en sejltur fra Aarhus til Odden - og tager lidt længere tid. Pressefoto: Molslinjen
Fra 6. juli vil der være daglige busforbindelser fra Holstebro til København via Aarhus og Molslinjen.
Annonce

Holstebro: Billetsalget er startet til en ny busrute mellem Holstebro og København, som Kombardo Expressen starter på mandag den 6. juli. Dermed er det ikke længere kun DSB og Flixbus, som passagerer kan vælge på ture til hovedstaden.

Kombardo Expressen er en del af Molslinjen - og man sejler mellem Aarhus og Odden i stedet for at kører over Storebælt. Til gengæld tager turen cirka fem en halv time.

- Mange kan godt lide kombinationen, hvor de kommer op på færgen og kan få en kop kaffe undervejs. Og dermed ikke sidder så mange timer i træk i en bus, siger Jesper Maack, der er talsmand for Molslinjen.

Busserne vil køre to gange om dagen fra mandag til torsdag - og med én daglig forbindelse fredag og i weekenderne - til priser mellem 99 og 119 kroner.

- Priserne kan blive reguleret op og ned afhængig af, hvor populær en afgang er, siger Jesper Maack.

Annonce

Populær fra starten

Det er busser fra Herning Turist, som kører turene - og det er tre år siden, at Kombardo Expressen startede. I starten kun mellem København og Aarhus.

- Det blev en øjeblikkelig succes, og siden er en række andre byer i Midt- og Nordjylland. Og nu også Holstebro, siger Jesper Maack.

Molslinjen startede Kombardo Ekspressen, da den tidligere rute 888 stoppede med busture til Københaven via Molslinjen.

- Vi var kede af at miste den forretning. Og i dag er Kombardo Expressen en væsentlig del af Molslinjens forretningsgrundlag, siger Jesper Maack.

Kombardo Expressen har også ture mellem København og Rønne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce